Amikor kihaltabb utcán maszkot hordok és valaki megbámul miatta, annak mi köze hozzá mi van rajtam?
Figyelt kérdés
Meg utcán nem is a vírus miatt hordok maszkot hanem mert kényelmesebb nekem úgy, persze nem hordom mindig2022. febr. 18. 11:36
2/8 anonim válasza:
És neked mi közöd van hozzá, hogy ki néz meg? Közterületen vagy!
3/8 anonim válasza:
Engem pl. sokszor lepontoznak itt az oldalon mikor leírom, hogy nekem pl. a pollenallergiámon segít ezért szoktam hordani kültéren. :D
Vannak akiket olyan szinten felháborít az egész covid-téma, hogy akkor is idiótának néz ha tök más miatt csinálsz valamit.
Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel és kész.
4/8 anonim válasza:
3-as, részemről most is kaptál egy pirosat. Nincs harag azért?
5/8 anonim válasza:
Nincs harag, rég csak röhögök az ilyen gyökereken. :D
Gyanítom, megindokolni te se tudod, ahogy eddig se tudta senki aki lepontozott, szóval üres trollkodásnak és unalomnak fogom fel. Vagy pedig tévképzetnek.
6/8 anonim válasza:
5-ös és milyen gyökér vagyok? Fő gyökérzet, vagy mellék gyökérzet?
3#
8/8 anonim válasza:
Sejtettem, köszönöm a megerősítést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!