Valószínűleg COVID-os lettem, ez a valentin napi ajándékom, tegnap estefelé kezdett kijönni rajtam. Ha meg nem az, az még rosszabb, mert akkor simán az 1-1,5 havonta aktuális "megfázás" és a COVID maga még hátravan. A gyorsteszt ma negatív lett, de önmagában semmit se jelent ez, kb minden ismerősömnek az lett az elején.
Amúgy meg.
Szingli vagyok. Majdnem kereken 5 éve kezdeményeztem egy fiú-barátomnál, majd 2 hét múlva beijedtem butaságoktól és dobtam. Egyfelől túl élénken éltek még bennem az előző kapcsolat jó és rossz dolgai is. A jókat "elvártam", a rosszaktól féltem. Másfelől idealizáltam, elképzeltem, milyen lesz és megijedtem, hogy nem pont olyan. Harmadrészt féltem az alkalmazkodástól.
Tavaly beszéltem vele, hogy barátként nem tudok rá tekinteni, de ő azt mondta, hogy megpróbáltuk anno, rájöttünk, hogy nem működik.
Nem próbáltuk meg, mert 2 hét alatt dobtam. Semmit se próbáltunk meg végülis.
Amúgy akkor megkértem, hogy kettesben ne csináljunk programot egy darabig és ezt kimondottan sajnálta. Aztán megtört a jég, de nem kellett volna, mert én tényleg... Ráadásul most nemrég pincér is nézett minket egy párnak.
Tudtommal azóta (az 5 év óta) szingli a srác és fogalmam sincs, tényleg 100%-ban túltette-e magát rajtam.
Tudni kell, hogy mindketten eléggé "furák" vagyunk és nem is 100%-ban egészségesek mentálisan, de kompatibilisnek tűnnek a difijeink és sok dologban gondolkozunk hasonlóan.
Mindketten egyedül élünk hosszú évek óta, tehát mindkettőnknek nehéz lesz az alkalmazkodás egy esetleges együttélés során, nomeg a sok magány helyett az, hogy folyamatosan ott van valaki. Viszont együtt kellene megbirkózni ezzel és az út során hasonlóan éreznénk.
Kitalálhattátok, mire lenne szükségem valentin-napi ajándékként: RÁ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!