Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha kilukad a zoknid, Akkor...

Ha kilukad a zoknid, Akkor kidobod párjával együtt vagy esetleg használod valamire?

Figyelt kérdés
Nálad milyen időnként lesz lukas? ha kilukad akkor a párjával együtt kidobod? vagy esetleg használod valamire? mondjuk törlőrongyra vagy a telefont lehet bent tartani, stb? mert régebben telefontoknak is használták a hideg miatt..

2022. febr. 13. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tul hosszu a nagylabujjam, es ezert eleg eselyes a kilyukadas. Amikor nem otthon tortenik, azonnal kicserelem megcserelem a balt es jobbot, igy a lyuk a kislabujjamon tullogva nem amputalja a nagylabujjam. Utana viseltes zoknit kidobok, ha f@sza vastag turazokni, meg akarom varrni, es esetleg halogatasbol parszor veletlenul lyukasan elokerul a kislabujj trukk alkalmazasaval.
2022. febr. 16. 18:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha veletlenul olyan a mintaja, babanak, mackonak pulover vagy ruha lesz.
2022. ápr. 19. 00:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy hol lyukadt ki. Ha a lábujjamnál, akkor nem használom tovább, mert zavar, hpgy mindig valahogy kibújik a lábujjam a lyukon..

Ha a talap, mondjuk az nem tudom miért lyukad ki, de akkor használom tovább. Most is olyan van rajtam🤷‍♂️

2022. ápr. 25. 17:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is kidobom. Vannak egyformáim is de igazából nem érdekel ha 2 különböző van rajtam, úgy is felveszem őket. Ugyanúgy melegít attól még hogy más a színe
2022. ápr. 25. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Általában a sarkuk kopik ki, egyformán, és akkor kidobom. Ha csak az egyik lyukadna ki, akkor azt kidobnám, a másikat megtartanám, mert egyforma zoknijaim vannak. Szerintem telefontoknak hideg ellen valami vastagabb zokni kell, egy sima hétköznapi kevés. Törlőrongynak inkább régi atlétákat használok.
2022. máj. 12. 08:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyforma zoknikat használok, így amikor egy kilyukad, akkor kidobom, a párját meg félreteszem. Aztán amikor kilyukad egy újabb, akkor a lyukas megint megy a kukába, a két árva meg egymásra talál, és egy párt alkot.
2022. máj. 28. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Megtartom az ép felét, majd találok neki egy másik párt :)
2022. júl. 2. 22:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Régen megvarrtam, szerintem hülyeség volt. Régebben összeszedtem a félpár zoknikat, es csomagban vártak a párjuk előkerülésére.

Ma, csak parban teszek be zoknit mosásba, s ha száradáskor szingli jön elő, megy a fonós zsákba, felvagdosom és megfonom szőnyegnek, én ugyan többé nem keresgélek, nem tárolok. Úgy is venni kell, elhasználódnak. Egyformákat veszek. Megvarrni azért nem jó, mert kényelmetlenné teszi a stoppolás, dörzsöli a lábad.

2022. dec. 7. 22:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyan zokniból veszek többet, így csereszabatosak a párok és nem is kell annyit szenvedni a párosítással se.

Törlőrongy és hasonlóakra fogom be ami már nem okés.

2022. dec. 8. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!