Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vigyázott rám egy...

Miért vigyázott rám egy ismeretlen?

Figyelt kérdés

Együtt utaztunk a buszon és miután leszalltunk szaladtunk a villamoshoz, ő oda ért hamarabb és fogta nekem az ajtót. Gondoltam, hogy kedvességből teszi.

Alig volt hely a villamoson így közel alltunk egymashoz.

Mélyen a szemembe nézett és ezután lett fura a dolog.

Nem tudtam kapaszkodni, észre vette es arrébb állt, hogy meg tudjam fogni a rudat. Aztan jottek a felszallok es folyton figyelt engem es amikor egy ijesztő fazon felszallt úgy allt mintha vedelmezne...

Mindenestre az egész utazas alatt úgy ereztem mintha figyelne ram és óvni akarna.

Lehet csak én képzelem bele?

Fura mert soha egy párom se figyelt így rám amikor kozlekedtunk.

Tudom gyerekesen is hangzik de valahol jól esett.

Mit gondoltok én kepzeltem ezt az egeszet vagy tenyleg vannak ilyen pasik?

2022. febr. 12. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak
2022. febr. 12. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

Előfordulhat!

Én ki nem állhatom ha megaláznak,kötözködnek stb.Nőkkel,lányokkal vagy gyengébbekkel,kisebbekkel!

Én is védeném őket!

2022. febr. 12. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Van ilyen. Egyszer nagyon zsúfolt buszon utaztam, nem mondom milyen ablakból feszállt vagy 20. Próbáltam úgy állni, hogy a kis táskámat védjem. Az első egyszemélyes ülésén ült egy idősebb úr, és mondta, hogy húzódjak be a szék és az üvegfal közé, ő pedig kifelé fordította a térdét, hogy beférjek. A hangoskodó, veszekedő emberkék úgy tolakodtak (valami napjuk volt), hogy lehet, ha a bácsi nem segít, agyon is nyomnak.
2022. febr. 12. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Tetszel neki,ha már megengedte hogy fogd a rúdját.
2022. febr. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!