Mit gondoltok azokról, a lányokról, nőkről, akik nem tudnak, vagy nem hajlandóak a szabadban pisilni?
Semmit, mert én is ilyen vagyok. 1x pisiltem így, akkor is lepisiltem a cipőmet, köszönöm, én ebből többet nem kérek :D
Hálistennek nem nagyon van olyan hely, ahol ne lenne mosdó, ha meg olyan van, akkor várok, ameddig nem mehetek el rendes helyre
Nekem is nehezen indul be a szabadban és ha nem sürgős, akkor igyekszem kivárni.
Nem vagyok egy elkényeztett személy, de én az angol wc-t preferálom. A "kertibudin" is nehezen állok neki, a természetben is.
Leguggolni, tartani magamat, szenvedni egy papírzsepivel, amivel nem tudom ebben a pózban rendesen felszívni a nedvet, szemetelni a szabadtéren és levizelni a cipőmet, a nadrágomat... A kedvencem, mikor a combomra is rá folyik és tényleg csak egy zsepi van nálam.
De ezek ezzel járnak, megesik az emberrel, hogy egyik-másik otthon ülve is megtörténik.
Na de az a tudat, hogy ki tudja, hogy éppen mi van alattam... Vagy hogy mi akar a nemiszervem felé mászni. Volt, hogy lehajoltam és megcsiklandoztak a növények.
És a kertibudin ugyanez. Ki a fsz tudja, hogy mivan alattam és mekkora közelségben.
Ja, a közbudikon is biztos szoronganék, tudom, nem kell ráülni meg húzhatok rá zacskót és guggoljak felé, de igazából nem járok olyan helyekre, ahol ennyire sokan használják a wc-t.
Szal jah, mit gondoljak? Hogy teljesen megértem és átérzem. Én se szívesen csinálom, de kényszer Nagyúr.
Én többségbe fiukkal túrázok és igen előremennek bevàrnak 7órás túrán szinte nincs olyan aki legalább egyszer ne maradna le..
Sőt bicajozáskor megkellett tanulnom nekem is átöltözni egy szerpentines hegyimenet utàn (hacsak lefele 60-70el nem akartam megfàzni pl.ősszel kiizzadva)-végülis egy sportmelltarto több mintha bikinibe lennék..-persze ezt is probàlom félrevonulva-mondtàk is nem kellett volna olyan messzire menned :D
Viszont rendezvényeken nem tudok elmenni abba a pottyantosba pl.egy roncsderbyn ott alig iszok inkàbb egész nap.
Én nem értem őket, engem egy csomó mindenben akadályozna, ha ilyen lennék.
Inkább pisilek túrán, biciklizés közben, vagy, ha eltévedek, akár a város egy félreeső területén, minthogy összepisiljem magam a buszon/autóban
Nem értem, miért kellene hogy ez engem érdekeljen.
Az zavar mikor a házunk elé hugyoznak emberek az utcán, ezen kívül totál hidegen hagynak más emberek vizelési szokásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!