Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az ismerősödről kiderülne,...

Ha az ismerősödről kiderülne, hogy laposföldhívő lett akkor megszakítanád vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy aki ennyire buta, hogy ilyenben hinni tud mint a laposföld, az már nem ciki, hanem veszélyes.
2022. febr. 7. 03:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen a múltunk együtt, milyen típusú a kapcsolatunk. Van nekem... ha nem is laposföld hívő, de nem túl intelligens ismerősöm. Egy tündéri ember, nagyon sokat segítettünk egymásnak, felszínes dolgokról órákig el tudunk beszélgetni. Most amiatt nem szakítottam meg vele a kapcsolatot, hogy néhány dologban hótt baromságokat beszél. Hála a jó égnek azért nem az a fajta, aki konteót terjeszt facebookon, az egy külön eset.
2022. febr. 7. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy aki igazán, komolyan laposföld-hívő, az egyrészt minden más baromságban is hajlamos hinni, másrészt az ilyenek nem arról híresek, hogy csendben, egymás közt "hisznek", hanem jellemzően folyton ágáló, mindenki mást hülyének tartó, nagypofájú alakok. Szóval valószínűleg kenyértörés lenne a dologból, nem azért, mert laposföld-hívő, hanem amiatt, ami ezzel jár.
2022. febr. 7. 12:09
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es, igen én is ezt vettem észre, hogy aki ilyen marhaságokban hisz az a többi elmebeteg konteót is simán bekajálja és még terjeszti is.
2022. febr. 7. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Dehogy szakítanám meg ilyesmiért. Ez semmiben sem árulkodik a jelleméről. Csak betenném a vicces bolond kategóriába. Amúgy ez nem intelligencia kérdése. Egészen más pszichológiai folyamatok zajlanak le az ilyen emberekben. Nincs semmiféle leírható összefüggésben az eszességgel, okossággal stb.
2022. márc. 28. 15:09
 15/15 anonim válasza:
Igen.
2022. júl. 21. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!