Öngyilkosok lennétek ha ilyen életetek lenne?
Nem kell öngyilkosnak lenned. Én egyszer majdnem az voltam kábítószert túl adagoltam és le akartam ugrani 10 emeletet...pont akkor dobott ki a csajom is, munkám sem volt, barátaim is hagytak a szarba.
Nem jött helyre minden, de utólag k..va nagy hülye lettem volna ezek az emberek vagy egyáltalán egy hülye p..ca miatt feldobni mindent. Azóta csak erősebb lettem..ne add fel. 29f
Ha azt irnad, egyik szulo alkoholista, masik paranoid skizofren, vagy lelkileg nyomoritanak, apolatlanok, budosek.
Uristen, mit gondolsz, micsoda csaladi tuzfeszkekben eltek emberek, mikor nemcsak hitelre nem volt lakas, de kiutalasra kellett varni.
Lehetne jobb, sokkal jobb is, de ne hasonlitasd magad masokhoz egy leszakadt csoro sereghajto europai orszagban.
A szabadsagod teremtsd meg a kereteid kozott, es nem minden no akar gyerekeket egybol.
Ez meg nem indok. Ne tuzz ki kulon celt, csak ne azzal tuningold magad, mid nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!