Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Öngyilkosok lennétek ha ilyen...

Öngyilkosok lennétek ha ilyen életetek lenne?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, egy totális csődtömeg, édesanyámmal élek egy 60nm-es lakásban, egész nap az ágyban döglök, nincs motivációm semmihez, meg mindenhez szerencsétlen vagyok alapból, nem értek semmihez, szar a fizetésem, nincs pénzem semmire, nincs kocsim sőt jogsim sem, mindenhova gyalog meg busszal járok kb. mindenki rajtam röhög, nem volt barátnőm sosem, ronda is vagyok stb. stb. Nem tudom mihez fogjak hogy legyen valami haszna az életemnek, mert ennek így semmi értelme, nem is tudom minek születtem meg. A szüleim is csórók, én is csóró vagyok, annyi pénzem sose lesz amennyi a mai világban kell hogy valakinek saját lakása legyen, a nők undorodnak tőlem ha megtudják mennyit keresek, meg se kocsi se lakás. Én már őszintén nem is akarok ezekkel a hülyeségekkel foglalkozni hogy tanulás, munka, pénz gyűjtögetés, inkább elmennék valami kolostorba vagy hasonló helyre ahol nem kell foglalkozni semmivel.
2022. febr. 6. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Keress jó hobbikat, az hogy nincs nőd az nem baj nekem se volt sose, de ha lenne akkor meg az lenne a baj. A kocsival is csak a baj van az is pénznyelő. A lakosság nagy része szegény szóval ebben sem vagy egyedül. Fel a fejjel az élet nem egy verseny akinek 1000milliója van is a földbe végzi végül.
2022. febr. 6. 20:51
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom örökölted ezt a semminek semmi értelme mentalitást a szüleidtől. Ha nem változtatsz a gondolkodásmódodon, ugyanazt a sorsot fogod élni, mint ők. Mert minek tanulni, minek dolgozni, minek kikelni az ágyból...
2022. febr. 6. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell öngyilkosnak lenned. Én egyszer majdnem az voltam kábítószert túl adagoltam és le akartam ugrani 10 emeletet...pont akkor dobott ki a csajom is, munkám sem volt, barátaim is hagytak a szarba.

Nem jött helyre minden, de utólag k..va nagy hülye lettem volna ezek az emberek vagy egyáltalán egy hülye p..ca miatt feldobni mindent. Azóta csak erősebb lettem..ne add fel. 29f

2022. febr. 6. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:
nem lennék az. inkább változtatnék. Kezdetben abbahagynám az önmarcangolást, és mindenhova jelentkeznék ahova csak tudnék, hogy legyen meló. A pénzből meg lehet tanulni olyat, ami érdekel.
2022. febr. 6. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egeszseges vagy? Ha igen az mar fel siker. Barmi lehet még.
2022. febr. 6. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha azt irnad, egyik szulo alkoholista, masik paranoid skizofren, vagy lelkileg nyomoritanak, apolatlanok, budosek.

Uristen, mit gondolsz, micsoda csaladi tuzfeszkekben eltek emberek, mikor nemcsak hitelre nem volt lakas, de kiutalasra kellett varni.

Lehetne jobb, sokkal jobb is, de ne hasonlitasd magad masokhoz egy leszakadt csoro sereghajto europai orszagban.

A szabadsagod teremtsd meg a kereteid kozott, es nem minden no akar gyerekeket egybol.

Ez meg nem indok. Ne tuzz ki kulon celt, csak ne azzal tuningold magad, mid nincs.

2022. febr. 7. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!