Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova érdemes menni?

Hova érdemes menni?

Figyelt kérdés
Hova érdemes mennem diákmunkára?, kereskedelmet tanulok, a szakmámat szeretem és kitűnő is vagyok minden tantárgyából, nagyon hiperaktív, csapatban dolgozó, őszinte,meggyözőképességő, terjedelmes szókincsű, személyiség vagyok,a családi vállalkozásomban is emberekkel foglalkozom, tehát tudok velük bánni, mégis milyen munkakör illene hozzám?.
2022. febr. 6. 11:51
 1/4 A kérdező kommentje:
17/L
2022. febr. 6. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Boltba, pénztárba.
2022. febr. 6. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
futár
2022. febr. 6. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "kereskedelmet tanulok" legalább annyira tág fogalom, mint az "informatikus vagyok".

Menj el egy olyan céghez diákmunkára, ami konkrétan azzal foglalkozik ami téged is érdekel/te is tanulsz.

Bolti eladónak tanulsz? Menj el diákmunkára egy Aldi/Lidl-be.

Marketing fele húzol inkább? Arra is van 1000+1 cég.

De ha tényleg szeretsz emberekkel foglalkozni akkor így fiatalon, főleg, hogy lány vagy akár még a hostess munkát is megpróbálhatod.

Általában jobban fizetnek, mint a normál diákmelók, és ott dögivel foglalkozhatsz emberekkel.

2022. febr. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!