Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy derítsem ki hogy kicsoda?

Hogy derítsem ki hogy kicsoda?

Figyelt kérdés

Van egy személy, hasonló oldalon ismertem meg mint gyakori, tehát nem ismerem a személyét. Egyszer felkínálta hogy menjünk át máshova beszélni de nemet mondtam. Már "megromlott" a viszonyunk, igazából ignorál.

Hogy tudjam meg hogy ki is ő valóban?

2022. febr. 3. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell elmebeteg módon nyomozni?
2022. febr. 3. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kideríted, akkor hajlandó vagy te is felfedni azt, aki valójában vagy?

Nem erről szól a net, az online tér, hogy mindenki azzá lehet, aki csak akar lenni?

2022. febr. 3. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anonim térben ignorál, az azt jelenti hogy személyesen sem tenne másképp. Ráadásul nagyon ijesztő pusztán ezért ráakaszkodni valakire. Ahogy ezt az embert találtad, úgy találhatsz bárki mást.
2022. febr. 3. 17:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem akarok ráakaszkodni, csak lehet hogy nem is az akinek mondta magát.

Igen, felfedném én is.

2022. febr. 3. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Az újabban nagyon divatos "ignorál" szótól a szőr áll a hátamon, de ez mindegy, az én bajom.

Ha ez az általad említett személy Téged semmibe vesz, tudomást sem vesz rólad, mellőz, akkor miért és mit szeretnél róla megtudni?

Én biztos, hogy a továbbiakban vele kapcsolatban semmire nem lennék kíváncsi. Neked is csak ezt tudom tanácsolni, hagyd a csudába!

2022. febr. 3. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem beszél többé veled nem mindegy?
2022. febr. 3. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Tudom, hogy nehéz, de szerintem is fogadd el a dolgot.

Nekem volt már olyan, hogy a másik ismerte az én személyazonosságomat, de ő semmiképp nem akarta felfedni az övét, még annyit sem tudtam kihúzni belőle, hány éves. Na, ezután már én sem törtem magam, hogy ismerkedjünk.

2022. febr. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!