Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik gyakorin írogatnak, azok...

Akik gyakorin írogatnak, azok a valóságban kicsodák?

Figyelt kérdés
Le is írhatjátok ti kik vagytok. Mennyi időt töltötök gyakorin, milyen rendszeresen jártok ide, foglalkozásotok, kor/nem.
2022. jan. 30. 15:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

40 eves, felsovezeto, ketgyerekes apa, szeretek buvarkodni.

Ez alapjan nehez lesz beazonositani. :)

2022. jan. 30. 16:54
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

A "drága 6-os" vagyok.

Mivel nem válaszoltam rögtön, egyértelmű, hogy nem voltam itt, vagyis nem 0-24-ben vagyok itt.

Leginkább olvasgatni járok ide, ha időm engedi. Mindig van min röhögni, ezt mindenki tudja, nem titok.

Egyébként 33 éves nő vagyok, és ingatlanközvetítő.

Boldog vagy, kérdező? Remélem kielégítette a kíváncsiságod.🙂

2022. jan. 30. 17:11
 23/33 anonim ***** válasza:
75%

Ööö.... szerintem ez tök jó kérdés lehetne, ha nem viccelnék el és trollkodnák szét az emberek.

29 éves nő vagyok, IT-s, programozó (papíron már két éve, a gyakorlatban ez az első olyan munkahelyen, ami kódolós). Heti szinten többször keresnek meg fejvadászok és már félmillió felett van a bruttóm. Jelenleg jól megy az IT, persze brutál sokat kell tanulni érte, pláne átképzés esetén, olyankor munka mellett.

Van egy büfésebb diplomám, ehhez 2 OKJ, egy szoftverfejlesztő OKJ és reményeim szerint 1 év múlva a szakirányú diploma is meglesz. Nagyon ki vagyok égve a tanulás miatt.

Autista vagyok, de mára, önálló, de kemény munkával eljutottam oda, hogy elég jól tudok működni társaságokban, közösségekben és aránylag jól be tudok illeszkedni, bár még van min csiszolni. Vannak barátaim is, sokszor én magam kezdeményezek programokat, sőt, kirándulásokat is olykor.

Sok kreatív hobbim van, de most azok hanyagolva vannak, se időm, se energiám a sulizások miatt. Imádok a neten olvasgatni különféle témakörökben, amik éppen érdekelnek. Ritkábban videókat nézek ezekben a témakörökben. Filmet ritkán nézek, akkor is osztott figyelemmel. Igyekszem minél többet sportolni, nagyon gyenge vagyok és vannak krónikus betegségeim, több is, így rám fér.

A szabadidőmnek élek, képtelen vagyok unatkozni, cserében nehezen bírom a túl sok elfoglaltságot, legyen az suli, túlóra vagy akár baráti programok miatt.

12 éve ismerem az oldalt, hullámzóan vagyok aktív. Van, amikor szinte függőség, van, amikor csak tematikus témaköröket nézegetek és azokban is főként olvasgatok. Ha valamelyik aktuális érdeklődésem kapcsán érdekes kérdéseket látok, arra válaszolok vagy épp én teszek fel kérdést.

Az életvezetési elakadásaim kapcsán is szeretek kérdéseket feltenni, de mindig csak bántásokat kapok ilyenkor illetve látatlanban diagnosztizálni akarják, hogy milyen vagyok (általában lusta szerintük, na az pont nem).

2022. jan. 30. 18:03
 24/33 A kérdező kommentje:

Köszi ezt a rendkívül normális választ és pacsi! :D Sok sikert a szakmában, és szerintem megéri folytatni és kitartani a kiégős időszakokban is. Csak így tovább.

Én szoftverfejlesztőnek tanulok.

2022. jan. 30. 18:27
 25/33 A kérdező kommentje:
2022. jan. 30. 18:28
 26/33 A kérdező kommentje:
Meg többi normális válaszolónak is köszi. Csak kíváncsi voltam, hogy kik járnak ide, vagy hogy reagálják le az emberek ezt a választ. Szerintem anonimnak maradva is le lehet írni normálisan ezeket. De minden reakció egy reakció, és mindenképpen érdekes.
2022. jan. 30. 18:31
 27/33 Senior Séf ***** válasza:
80%
Én a magam részéről sokat tapasztalt, öreg csóka vagyok, aki szeretné a tudását továbbadni. A gyerekeim már felnőttek meg aztán egyébként is; "senki sem lehet próféta a saját hazájában". Így aztán ide-idetévedek, válaszolok, amire úgy gondolom, tudom a helyes választ, vagy éppen kérdezek, ha barkácsolás közben elakadok.
2022. jan. 30. 18:36
 28/33 anonim ***** válasza:

Te írtad kérdező hogy ha nem válaszol valaki, akkor beéred a 2es válaszoló véleményével. Most meg azt írod hogy normálisan is le lehet írni.

A többség normális választ adott. -Szerintem-.

2022. jan. 30. 18:38
 29/33 anonim ***** válasza:
49%
Magányos emberek.
2022. jan. 30. 19:17
 30/33 anonim ***** válasza:

21/f

Tanulok és apám vállalkozásánál dolgozok fuvarosként, hogy pénzem is legyen.

Szeretem az állatokat, természetet, történelmet, küzdősportokat. Középben sokat sportoltam, de mostanság eléggé elpuhultam. Jelenleg próbálom magam formába hozni. Elég bosszantó, mert Középiskolában még különösebb erőfeszítés nélkül jó formában tudtam maradni.

Van pár barátom. Rajtuk kívül nem vagyok túl aktív szociálisan. Nem vagyok antiszoc, inkább lusta ilyen téren.

Általános iskolás koromban kezdtem el gyakorizni. Eleinte a vicces kérdések miatt, de később egész hasznosnak bizonyult az oldal tanuláshoz és egyéb dolgok megkérdezéségez. Volt hogy évekig nem jártam fel, manapság gyakran itt vagyok. Ez változó. Az általam kedvelt témakörökben válaszolok, állatok, kultúra és közösség, meg politika, az utóbbi kettőt a történelemmel kapcsolatos érdeklődésem miatt nézem. Néha az emberek kategóriába is benézek, ha kíváncsi vagyok a közvéleményre, de itt nem szoktam kérdezni. A sport kategóriába is lenézek néha, de ott nem túl nagy a mozgolódás és a kérdések elég egyhangúak, leginkább kondis kérdések, ez milyennek számít, ebből mennyit kell ennem, elég e ez az edzés...? Csodálom a türelmét azoknak, akik rendszeresen válaszolnak a 100. ilyenre. Néha jön egy küzdősportos kérdés. Annak örülök. Összességében szerintem fontos helyet foglal el a GYIK a magyar internetkultúrában.

2022. jan. 30. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!