Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Került már ki kérdésed a...

Került már ki kérdésed a gyakori facebook oldalára?

Figyelt kérdés

Én rögtön egy ilyen ballépéssel kezdtem az itteni pályafutásom 😂 Egy szót annyira rossz helyesírással írtam a (talán legelőször feltett) kérdésben, hogy "méltónak" tartották kirakni a "szégyentáblára". :D

De szerencsére egyszeri alkalom volt. Azt sem tudom hogy jött össze, mert egyébként nagyon figyelek a helyesírásra. :)

2022. jan. 29. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak nem te vagy az "alytós"? :D

Amúgy fogalmam sincs, nem nézem a gyk facebook oldalát. Meg amúgy is ritkán teszek fel kérdéseket.

2022. jan. 29. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Még nem került ki.
2022. jan. 29. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem merült bennem, hogy a gyakorinak egyáltalán van facebook oldala, így fogalmam sincs.
2022. jan. 29. 12:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Üzenetben értesített az oldal, hogy kirakták a kérdést, én is csak onnan tudtam róla. Majd' rosszul lettem mikor olvastam.

Nem az "alytó"-s vagyok, de ez sem rossz :)

Ez sok éve volt már.

2022. jan. 29. 12:49
 5/5 Metionin ***** válasza:
52%
Nem, 3 kérdésem van összesen és totál érdektelenek ilyen szempontból.
2022. jan. 29. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!