Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Folyamatos sírás kerülget a...

Folyamatos sírás kerülget a film után és nagyon le vagyok törve. Hogy legyek jobban?

Figyelt kérdés

Megnéztem a United 93 c. filmet (09. 11-ei támadások egyik eltérített gépe, ahol az utasok visszafoglalták a gépet, de nem tudták megmenteni a becsapódástól) és borzasztóan hatott rám. Tiszta ideg vagyok, szinte fel tudna belőlem törni a sírás, annyira sajnálom az összes áldozatot.

Mit csináljak, hogy kicsit jobban érezzem magam?

2022. jan. 28. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Ezt csak egy film. Nem igaz semmi nem történt meg, a kamerások ott állnak mögöttük. Fogd fel így a film meg nézésse után, én is mindig ezt csinálom egy horror után hogy ne féljek.
2022. jan. 29. 02:30
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem halt meg senkim csak mególték a nagyapàm a testvérem meg öngyilkos lett. De nem bőgök pl egy dokumentumfilmen mert a vegen a szineszek hazamennek.
2022. jan. 29. 07:51
 13/13 AxumFlyer válasza:
Nézz meg egy filmvigjátékot.
2022. febr. 2. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!