Öhm... Jó kérdés...
Aki tiktakkozik, az biztos érti nekünk, normális embereknek nem kell...
Gondolom mert van, aki ezt nézi és viccesnek tartja.
Nekem van TikTokom, szoktam is nézni, de jellemzően fülpucolós, takarítós meg cuki kisbabás/kisállatos tartalmak jelennek meg rajta. Az algoritmus az alapján hozza fel az újabb videókat, hogy a korábbiak közül milyen típusút néztél sokáig, melyiket küldted esetleg tovább másnak, ilyenek. Szóval ha neked tele van a TikTokod ilyenekkel, akkor az azt jelenti, hogy sok ehhez hasonló hülye videót nézel. Nekem pl egy ilyen sincs a feedemen.
Kedves második,
Nincs tele a TikTokom ilyenekkel, de időnként feldob egyet-egyet. Ettől függetlenül, rengeteg ilyen videó létezik azon az alkalmazáson/oldalon.
Egyetértek az előttem szólókkal, látszik a színvonal csökkenés, és ahogy írta #4 is, YouTube-ra is már TikTok videókat töltenek fel...
YouTube igazán megmaradhatnak a régi, mert ha a ViccElek és Pamkutya ismeretterjesztő csatornái is abbahagyják a minőségi tartalmakat az egész internetet letörlöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!