Mit gondolsz olyanról, aki barátainak tekinti sorozatok karaktereit és köszön Nekik integetve amikor elkezdődik a sorozat?
Figyelt kérdés
Például: Laborpatkányok, Veszélyes Henry stb. karakterei.2022. jan. 27. 23:32
1/9 anonim válasza:
12 év alatt cuki. Afölött nem százas.
2/9 anonim válasza:
Amiket példaként felsoroltál, azokat nem ismerem. Előfordul az ilyesmi. Pl: a Dr. Szösziben is a főszereplő a tv előtt ül, miközben eszik, beszél a tv-hez. Hétköznapi életben, talán az idősebb generáció hajlamos ilyesmi viselkedésre.
3/9 anonim válasza:
Ártalmatlan hóbort. Én nem csinálnék ügyet belőle.
4/9 anonim válasza:
Nincs vele baj. Nyilván nem fog minden karakternek köszönni.Ha végignézte nem lesz több ilyen.
5/9 anonim válasza:
Fedélzeti problémát takar egy bizonyos év után.
6/9 anonim válasza:
Hasonlót, mint akik nagy kezdőbetűvel írják a nekik és az ehhez hasonló szavakat.
8/9 anonim válasza:
Hát nem is tudom. Én is szoktam olykor-olykor beszélni a tv-hez, de nem szoktam köszönni a karaktereknek vagy hasonló. Persze attól is függ hány éves vagy, ha kissebb vagy akkor szerintem tök oké.
9/9 Dzsoki válasza:
Valóban,12 alatt cuki,az felett,ciki. Bár,szinte népszokás volt a Dallasra inni. Függetlenül attól,hogy ki iszik éppen. Iváskor pedig,csak mondunk valamit,hogy kinek az egészségére. Meg általában a Jockey kacagására kacagtunk mi is,de Cliff mellett is volt ilyen. Igaz,nem a főcímre,amikor még nem tudjuk,hogy mi fog történni. Másik oldalról pedig, a színházban is taps mellett üdvözöljük a színészt vagy színésznőt,holott egy szót sem szólt. Szóval,cuki is lehet,ciki is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!