Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha 30 évesen is...

Mit csináljak ha 30 évesen is úgy nézek ki, mint egy tini?

Figyelt kérdés
Nőiesen öltözködök, sminkelem is magam, de mégis kislányosan nézek ki, az arcomon alapvetően nem tudok változtatni. Még a családom is mondja, hogy egyáltalán nem egészséges, hogy ennyivel fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Pl. Kulcsár Edinával hasonló korú vagyok, ő nőies, és pont annyinak néz, amennyi éves, én meg nem. Sőt még sok fiatalabb is, idősebbnek néz ki, mint én.
2022. jan. 27. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben a korban már inkább örülj neki! Én 29 vagyok, már "középkorúsan" nézek ki és 5-6 éve nem kérték el sehol sem a személyimet.

N

2022. jan. 27. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is 22-23-nak neztek 31 evesen. Most 36 evesen magamhoz oregedtem es hidd el h nem jo. Orulj a mostani helyzetnek:)
2022. jan. 27. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy virágos otthonka, kockás mamusz meg egy rövid szocreál frizura segít ezen.
2022. jan. 27. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!