Az osztrákok becsületesebb/tisztességesebb emberek mint a magyarok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 16:02
1/11 anonim 

válasza:

Határozottan igen....
2xer bas.zták át Ausztriaban amióta kint élek, azok is magyarok voltak... És az osztrák segített ki végül...
2/11 anonim 

válasza:

Ez olyan, hogy akinek háromszorannyi a fizuja az nyilván nem fog harcolni mindenért. Nálunk meg az emberek nagyrésze anyagilag veszélyben érzi magát. Szóval erről az alapról érdemes nézni. De szerintem is kevésbé fognak elemelni egy csokit.
3/11 anonim 

válasza:

igen azok , monarchia idején is talpigbecsületeskorektek voltak semmit nem változtak azok a busik
4/11 anonim 

válasza:

#2 vagyok még. amúgy én is nyugaton dolgozok most és sok mindent lehet tanulni tőlük. De hasresni szerintem nem kell, mert sokkal jobb háttérrel, lényegesen könnyebb feltételek közt tolják. Ha elvenném a fizujuk vagyonuk kétharmadát szerintem ők sem lennének lazák és mosolygósak hónap végén :D ha gyerekkorától totál biztonságban érzi magát az érződik a személyen. Ami jó dolog, de én elég megértő vagyok a mi dühös nyugdijjasainkkal is.
5/11 anonim 

válasza:

A magyaroknal a legsunyibb haszonleso tolvaj nep.
6/11 anonim 

válasza:

5# veled az élen de te mellé még egy senkiházi is vagy és egy mondatot sem tudsz helyesen leírni hallottál amúgy már romániáról meg a románokról úgyhallom nagy haza, történelem, élet lopó nép hírében álnak sőt még a kissebbségeket is terrorizálják mint pl minket az átlag román is szóval akkor ez melyikre is igaz?
7/11 anonim 

válasza:

Hát én kb 20 éve üzletelek osztrákokkal, a magánszemélyek 70%-a simán hülyét csinál magából 50 euroért cserébe...a cégek nyilván más tészta...
8/11 anonim 

válasza:

a magyarok egy dologban jók: szájalásban. kifogáskeresés, magyképűsködés, másokra mutogatás az nagyon megy, de szinten mindenben rosszabbak, mint mondjuk egy osztrák.
ergo a magyarok többsége csak hangember, gyakorlatban képtelenek bármilyen teljesítményt is felmutatni.
lásd 6os, aki félanalfabéta, de beleköt mások helyesírásába.
9/11 anonim 

válasza:

8# látod most is magadról írtál csak nem látod hogy te vagy az egyetlen aki ezt írja gáz vagy de már azért ahogy látom megy a személyeskedés is mert megbántottam egy ténnyel a kicsi lelkecskéd
10/11 anonim 

válasza:

7esként kérném azokat a fantasztikus ellenpéldákat, tapaszaltokat és ellenérveket, amik ellentmodanak az osztrák cigánkodásra...alkalmazotti csicskáskodás nem ér...olyan érdekelne amikor elvileg egyenlő mindkét fél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!