Az normalis hogy minden januárba meg februárba szar minden, meg mindig hangulatingadozásom van? Csak nekem rosszak ezek a hónapok?
Figyelt kérdés
És ilyenkor általában csak március áprilisba szokott változni a helyzet (jó iranyba) május meg általában nekem valamiert mindig Patika, tehát hogy az a hónap nekem altalaba nagyon jó. Csak én vagyok így ezzel?2022. jan. 24. 19:56
11/14 A kérdező kommentje:
De amúgy, minden második ismerősöm szerint tenyleg rosszak ezek a hónapok..
2022. jan. 24. 21:14
12/14 A kérdező kommentje:
És azt ki hagytam, hogy minden januárba van egy lany akire feltekeny vagyokxd es önbizalomhiányom lesz, és ilyenkor vége. De nemtudom még a "napi rutinjaimhoz" sincs kedvem..
2022. jan. 24. 21:15
13/14 anonim válasza:
Unalmas az egész, semmihez nincs kedvem, alig lehet valamit csinálni. Hideg, ezer réteg gönc. Még öltözni sem lehet normálisan, szóval undoritó az egész. Nekem télből elég lenne egy hónap, a decemer. Aztán tűnhet is el.
14/14 A kérdező kommentje:
13. Ennyi!
Meghát komolyan képes vagyok feltekeny lenni minden masodik lanyra.. képeket mentezgetek le az összesről azt mutogattom őket mindenkinek hogy,"szerinted szép lany?" "Szebb tolem?" Ahh en komolyan mar sík hulyenek erzem magam..
2022. jan. 24. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!