Csúnyán ősze vesztettek, manipulálni próbált és mivel nem jött osze neki közölte hagyjam békén és törölt minden honnan. Nornalis az ilyen?
Nem lesztek ismerősök ha már egyszer tiltottad
A Messenger még feldobhatja neked de annak nincs jelentősége
Ismerősök nem lesztek, úgyhogy ahoz hogy bármit is lasson vagy te láss, be kell jelölnötök egymást.
A Messenger viszont akkor is feldobhatja az aktív ismerősök között még ha nem vagytok ismerősök.
Nekem is feldob néha olyanokat akikkel régen beszéltem de már nem ismerősöm
A billentyűzet kiosztásnak semmi köze ahhoz, hogy az összetett szavakat külön vagy egybe írod, a dupla mássalhangzókat kihagyod-e vagy, hogy értelmesen meg tudod fogalmazni mit is akarsz.
Szóval ne fröcsögj a 2-es válaszolóra.
29N, már régóta olvasgatjuk a szörnyű irományaidat, hogy micsoda kálvárián mész keresztül ezzel az emberrel.
Többször elmondtuk és én is osztom ezt a véleményt, hogy ha ennyire mérgező volt a kapcsolatotok, akkor ne akard se feloldani, se újra kapcsolatba lépni vele.
5#balad tényleg valami mentális-pszichés problémák vannak!
Menj és kezeltesd magad... Nem rosszindulatbol mondom... De majd még köszönöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!