Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Reszeg sztorik? :D

Reszeg sztorik? :D

Figyelt kérdés
Vannak vicces, durva részeg emlékeitek? Elmesélek egyet. Nyár volt éjfél körül. Kimentünk 3 haverommal egy beton placcra 3 royal vodka és jópár sör társaságában. Kb fél óra alatt megittunk 1 üveggel és azt hittük nemlesz elég.. Utána nem emlékszem semmire. Annyit veszek észre hogy haverom kelteget hogy megyünk haza. Megkérdeztem hogy hol a maradék pia és azt mondta hogy megittam az egészet. Elindultunk hazafele közben iszogattam 1 doboz sört. Alig birtam menni haveromban kapaszkodtam. Utána ahogy mentünk nem nagyon emlékszem de azt mondták haverjaim hogy egy idegen házába akartam bemenni mert azthittem hogy az az én házam. Utána magamra maradtam mert haveromék haza értek. Értementem a biciklimért és elindultam haza. Következő képkocka hogy tiszta vér vagyok és kelteget egy rendőr valami iskola előtt. Megijedtem mert az egész kezem vér volt megkérdeztem mi történt és azt mondta hogy a biciklivel pofán csúsztam a betonon. Felszakadt az államon a bőr. Utána nagynehezen hazamentem és egyből beugrottam az ágyba:D
2022. jan. 24. 00:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ha berúgok nem emlékszem semmire, szóval nincsenek sztorik :-/ Amit meg mesélnek rólam azt meg nem hiszem el, mert ők is részegek voltak...
2022. jan. 24. 00:48
 2/9 Adammaister ***** válasza:
100%

Én alvás közben hánytam és arra keltem fel hogy ugye összerántott a görcs..

Förtelmes volt de persze visszaaludtam.. Azóta nem igazán iszok.

2022. jan. 24. 01:58
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Haverom házibuliban kinyitotta a ruhásszekrényt,összehugyozta a ruhákat és visszacsukta.Nincs több HB.
2022. jan. 24. 07:03
 4/9 anonim ***** válasza:
19%

Fel akartam hívni valakit és nem jutottam tovább tárcsázásnál a 0630-nál, mindig újra kezdtem mert egyszerűen nem tudtam beütni a számokat tovább.

Petárdákat dobáltam be egy autóba mert le volt engedve egy ujjnyira a hátsó ablaka.

2022. jan. 24. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2.rol kiestem az erkelyrol, de semmi bajon nem lett, nem is emlekeztem, 2 hettel kesobb mondtak el nekem
2022. jan. 24. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

17 éves voltam amikor a barátnőmmel Hajdúnánáson voltam egy rock fesztiválon. A fesztivál biztonságőreivel a szemben lévő strandra beszöktünk hajnalban és 2 órán át furodtunk mire észre vett a strand őre és elkergetett.

Egyszer szívószállal írtam a porto.rumot a helyi sörözőben, már ott is az asztalon táncoltam, aztán barátnőm haza vitt magához, a 8.on lakott, én meg az erkélyen fehérneműre vetkőztem és ott táncoltam és ordítoztam hogy mindenki keljen fel indul a buli. És az elmúlt 15 évem kalandjait még másnap reggelig is sorolhatnám itt.... 😂😂

2022. jan. 24. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem velem történt de vicces. Az egyik haverom már kb azt se tudta hol van, annyit ivott és másfél órán át szugerált egy sörösdobozt, hogy mókussá változtassa. Aztán egyszer csak bejelentette, hogy már érzi, hogy mindjárt sikerül, aztán kidölt.
2022. máj. 27. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
19 éves voltam és nagyon sokat ittam, tényleg mindent amit elém raktak. Aztán levettem a topomat és melltartóban "táncoltam" amíg össze nem estem. Összehánytam az akkor derékig érő hajam. Másnap úgy mentem haza busszal hogy hányással volt tele a hajam. Van több sztori is de ez a legdurvább. Azóta nem voltam részeg.
2022. szept. 11. 00:45
 9/9 anonim ***** válasza:

19 évesen szilveszterkor a kezembe nyomtak egy izesitett royal vodkat és az olyan finom volt, hogy 1 litert lehuztam kb 10 perc alatt. Ezt viccesnek tartották a körülöttem lévők és mivel már én is mindent viccesnek tartottam már nem törődtem azzal, hogy sorban nyomják a rövideket a kezembe és a sommersbyket, hogy na mi lesz ennek a vége. 1 liter sommersbyt ittam még és még kb 250-300 ml-t ilyen olyan rövid italokból.

Hogy hogy a faxba nem kaptam alkohol mérgezést? Nem tudom xd

Már 10 körül gatya voltam, jöttek a kép szakadások, először csak ültünk egy szobában és olyan volt, mintha csak elaludnák ilyen pár másodpercekre, de mint kiderült fél órákat ültem mozdulatlanul nyitott szemmel, miközben magamban motyogtam és szemmel szívtam el a cigiket, amiket a kezembe nyomtak. Ezután mehetnékem volt és mást nem csináltam, mint ki be totyorogtam a bejárati ajtón, miközben menni alig birtam, majd mikor leültettek a kedvenc anime zenéimet nyomták be és én sírtam mint a záporeső minden, mikor egyik sem volt szomorú. Csak ültem és bömböltem cigivel meg sommersbyvel a kezemben xd. Ezután rémlik, hogy kimegyünk csapatostul levegőzni, hogy a falnak dőlve motyogok hogy ki kellene józanodni, aztán valami napozó széken ülök amin azt sem tudtuk honnan szedtem, bele estem egy nagy adag macska alomba, ami az udvaron volt gyűjtve egy kupacba. Elmentünk éjfél után sétálni, ahol össze találkoztam a szintén részegen bulizó apámmal meg a munkatársával, akivel legjobb barátok lettünk bebaszva kb 5 perc alatt, majd hánytam egyet az árok szélén, hazamentem és aludtam. Ezután kemény 3 napig voltam másnapos és lehet nem olyan szórakoztató sztori de nekem baszottul emlékezetes részeg sztori, mert ennél jobban én még sose bqsztam be. Csináltam még hülyébb dolgokat is ezen az estén de olyan képszakadásom van, hogy a fele nincs meg az estének, de hát ilyen egy jó berugás.

2024. jan. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!