Miért nem tudok valakit FB-on ismerősnek jelölni?
Figyelt kérdés
Nincs privátra állítva tehát bárki jelölheti, nincs meg a max 5000 ismerős, és letiltva sem vagyunk, mert mindketten szeretnénk.
Amikor bejelölöm azt írja, hogy lehetséges ezt az embert nem ismered, olyan embereket jelölj akiket személyesen is ismersz... ez ilyen hibaüzenet, Pedig tényleg nem vagyunk úgy beállítva, bár közös ismerősünk nincs, de ez másnál nem volt probléma.
Mi lehet a gond?
2022. jan. 21. 18:26
1/6 anonim válasza:
A facebook tévedhetetlen. Először találkozzatok élőben, és utána majd engedi, hogy ismerősnek jelöljétek egymást😄
2/6 A kérdező kommentje:
Már én is erre gondoltam, ezek a Zuckerbergék mindent tudnak, mert ilyet még nem tapasztaltam...
2022. jan. 21. 18:31
3/6 anonim válasza:
Ha így lenne az azért elég gáz lenne.
4/6 anonim válasza:
Beállította azt hogy csak az ismerősei jelölhetik be.
A beallitasoknal megtudja változtatni.
5/6 anonim válasza:
Ismerősök ismerősei, elírtam bocsi
6/6 A kérdező kommentje:
Igen 4es ez volt a baj, köszi.
2022. jan. 21. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!