Egyedül mentetek be az autósiskolába elkezdeni a jogsit?
Én apával mentem, mert még csak 16,5 éves voltam mikor beiratkoztam tanfolyamra és neki is alá kellett írnia valamit. Na meg az egyik oktató, az iskola főn{ke, jó ismerőse apámnak.
A C kategóriára már egyedül mentem beiratkozni, ugyanabba az autósiskolába. Akkor 17,5 éves voltam, szóval hazaküldték velem a papírt, amit alá kellett íratni... Egyszerűbb lett volnaha elkísér, de mindegy.
Nyilván...
És helyette pontoz le!
Ha 18 év alatti vagy, akkor muszáj, hogy menjen valamelyik szülő, hiszen az ő beleegyező nyilatkozatára is szükség van.
Először én az akkori párommal mentem be, de sajnos azt a tanfolyamot nem sikerült jogsiszerzéssel zárnom. Ráadásul kb. 1 évvel később ciki volt, amikor oktatóm kérdezgette vezetés közben, mikor lesz lagzi meg ilyenek, én meg már azon gondolkoztam, hogyan szakíthatnék a legkíméletesebb módon. (Abban a suliban ő az egyetlen oktató, a beiratkozás is nála volt.)
Nemrég újrakezdtem a jogsit, másik suliban. Most egyedül mentem be, de nagyon sokan voltak, akik a párjukkal vagy a barátaikkal érkeztek. Nincs benne semmi ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!