Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedül mentetek be az autósis...

Egyedül mentetek be az autósiskolába elkezdeni a jogsit?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy egyedül mentetek, vagy valaki elkísért titeket az általatok kiválasztott autósiskolába? És mi ennek a menete pontosan? Bementek elmondjátok hogy szeretnétek elkezdeni a jogosítványt és utána mi történik?
2022. jan. 21. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Most odáig is anyád, apád kiserjen el?
2022. jan. 21. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Én apával mentem, mert még csak 16,5 éves voltam mikor beiratkoztam tanfolyamra és neki is alá kellett írnia valamit. Na meg az egyik oktató, az iskola főn{ke, jó ismerőse apámnak.

A C kategóriára már egyedül mentem beiratkozni, ugyanabba az autósiskolába. Akkor 17,5 éves voltam, szóval hazaküldték velem a papírt, amit alá kellett íratni... Egyszerűbb lett volnaha elkísér, de mindegy.

2022. jan. 21. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Gondolom aki lepontoz annak a seggét is az anyja törli ki ;)
2022. jan. 21. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

Nyilván...

És helyette pontoz le!

2022. jan. 21. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Ha 18 év alatti vagy, akkor muszáj, hogy menjen valamelyik szülő, hiszen az ő beleegyező nyilatkozatára is szükség van.

Először én az akkori párommal mentem be, de sajnos azt a tanfolyamot nem sikerült jogsiszerzéssel zárnom. Ráadásul kb. 1 évvel később ciki volt, amikor oktatóm kérdezgette vezetés közben, mikor lesz lagzi meg ilyenek, én meg már azon gondolkoztam, hogyan szakíthatnék a legkíméletesebb módon. (Abban a suliban ő az egyetlen oktató, a beiratkozás is nála volt.)

Nemrég újrakezdtem a jogsit, másik suliban. Most egyedül mentem be, de nagyon sokan voltak, akik a párjukkal vagy a barátaikkal érkeztek. Nincs benne semmi ciki.

2022. jan. 21. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Egyedül
2022. jan. 21. 22:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyedül, és már vittem mindent, orvosi alkalmassági, bízik, iratok + pénz.
2022. febr. 10. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!