Mit csinaljak ha egyik fiu se tetszik?
Figyelt kérdés
24eves vagyok es kb 1000bol egy ferfi tetszik..Aki tetszik az nem ilyen tipik izomagy stb hanem atlagos de rohadt ritkan van hogy latok olyat aki tetszik mi leeht ez??2022. jan. 21. 15:40
1/12 anonim válasza:
Megértem hogy ezek az izomagyak nem tetszenek, olyan egyforma, unalmas az összes mint az állat...egyébként meg nem tudom, biztos lesz olyan aki tetszik és együtt is leszel vele még ha kevés is a potenciális jelölt.
2/12 anonim válasza:
Nálam is kevés olyan férfi van aki igazán megtetszik. Az csak egy dolog hogy valakire azt mondom jóképű, jól néz ki, de az érdeklődésemet kevesen keltik fel.
3/12 anonim válasza:
Válogatós vagy, túlságosan nagyra tartod magad. Amúgy nem kell, hogy tetsszen, elég ha nem undorodsz tőle, és akkor már lehet belőle valami.
6/12 anonim válasza:
És aki tetszett, azzal nem ismerkedtél?
7/12 anonim válasza:
Jajj! Mert velem még nem találkoztál!:)
De komolyan, ha valakit megismersz és szimpatikus belülről, akkor a külső másodlagos lesz...persze ha ténleg szerelmet keresel!
8/12 anonim válasza:
A belső szépséget keresd! A szíveket vizsgáld. De ehhez még kellene ismerned! Magadat mennyire ismered? Szeretnéd tudni mások milyennek látnak? Van valaki, aki szívesen formálna téged, és egy csodálatos jövőt biztosít.
9/12 anonim válasza:
Nekem meg keves csaj tetszik igazan 🤷♂️ persze sokat hazavinnek 1x-2x de az mas.
10/12 anonim válasza:
Magyarországon nincsenek szép pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!