Nézd meg: szinte minden válasz nullára van pontozva.
Ez nem a feminizmus jó tulajdonságai miatt van így.
Mint mondtam: a feminizmus ma már csak a fejlett világon KÍVÜL működik hasznosan.
11
Nem azért van nullára pontozva, hanem mert üvölt róluk az, hogy az illetőknek halvány fogalmuk sincs arról, amiről beszélnek. Szemellenző, csőlátás, tájékozatlanság, a saját idióta sérelmek kivetítése egy olyan témára, amit értelmiségi emberek meg tudnának vitatni indulatok meg epéskedés nélkül is és tanulhatnának belőle.
Nem, nem kezd a férfigyűlölet szinonimájává válni.
Teljesen egyetértek a nemek közti egyenlőséggel, tehát támogatom a feminizmust.
Tény, hogy a fejlődő országokban NAGYOBB szükség van rá, mint a fejlett országokban, de azért még itt is van tennivaló.
Nem támogatom,baromságnak tartom.
Általában kisebbségi komplexusos,sikertelen nők alkotják a kört.
Ezer nőt láttam már,akinek magasabb a fizuja mint nekem.
És?
Minden nehéz munkát a férfi végez(Fizikai,háborúban is vannak dolgok,ilyenkor az összes,egész szitut kell nézni).
Általában a férfiakon van nagyobb teher.
Mindig a férfi a gyanús.
Az újságban biztos,hogy ha egy nő fejbe vág egy baltával,akkor nem az lesz benne,hogy fejbe vágott,hanem hogy te megtámadtad és fejbe vágott.
Micsoda erős nő vagy.
Egyszerűen ez már elég radikális.
Azért mert egy nő sikertelen,még nem kell férfigyűlölőnek és lbszikusnak lennie divatból.
De tényleg gyerekes.
Mióta vannak diszkriminálva a nők?Olyan magas pozíciókat is töltenek be nők,hogy az hihetetlen.
Jobb fizu,stb.
Mindannyian dolgozunk.
Mióta van az,hogy a férfinek elsőbbsége van egy sorban,vagy bármi?
Miért ne lenne egyenjogú a nő?Hát ezer példa van rá,hogy ő ül az irodában fűtött helységben dönt róla,hogy 1 vagy 2 milliót költ-e a cég erre meg arra,miközben a férfi hidegben dolgozik...
Egyik se rinyál,egy nem teheti meg,egynek meg nem lehet.
Eljutott odáig,persze hogy nehéz meló,nem is adnák a kezébe,ha nem értene hozzá.
Abszurd.
Sehol nincs rá szükség,ez is csak egy mozgalom,ami rasszistának hív,ha sakkozol,vagy ha fehér lesz a fogad a fogkrémtől a reggeli fogsárgító kávé után.
"Minden nehéz munkát a férfi végez"
Hogy érted? Szociális dolgozók, idősgondozók, ápolók többségben nők, szerintem ezek elég nehéz munkák.
"Mióta vannak diszkriminálva a nők?"
Ősidők óta, konkrétan. Igen, a fejlett országokban sokat javult a helyzet, de világszinten továbbra is rengeteg nőt tartanak kvázi haszonállatként.
Viszont a fejlett országokban se tökéletes a helyzet, még mindig sok nőt ér diszkrimináció pl. álláskeresés közben (tipikus példa, hogy állásinterjún elkezdenek faggatni, hogy mikor akarsz szülni, pedig nem tehetnék). Még mindig a nők végzik a fizetetlen, láthatatlan munka nagyrészét a családjukban. Stb. Ismét leírom: Európában már ezekkel együtt is elég jó a helyzet. De a tökéletestől messze van.
A tökéletestől valóban messze van.
Hogy is néz ki a NŐK 40 éves nyugdíja?
Férfinak miért is nincs ilyen?
Úgy, hogy a férfiak ráadásul sokkal korábban halnak.
A sok szabályról nem is beszélve, ami ugyan nem annyira súlyos, mint régen a nők elnyomása, de valahogy csak nem akar eltűnni az egyenjogúság bevezetésével.
A korábbi nyugdíj terén teljesen egyetértek veled, nőként felháborítónak tartom, ugyanannyi munka után kellene járnia a nyugdíjnak. Gondolom itt a nők gyermekvállalását szeretnék honorálni, de akkor kössék ahhoz hogy volt-e az illető otthon gyed-en, ne pedig nemhez.
Pontosan!
Ja, és a rengeteg apaotthon, meg az egymás hegyén-hátán álldogáló férfisegítő szervezetek?
Meg az, hogy ha a férfi veri a párját, akkor ő egy baltás gyilkos, míg ha a nő teszi ugyanezt, vagy másképp tartja sakkban, akkor a férfi a töketlen?
Meg az, hogy ha férfi jelenti be, hogy megerőszakolták, akkor kiröhögik?
Tiszta egyenjogúság, nem?
A feminizmus ezekért NEM harcol, mivel az a nőkért harcol, és nem az egyenjogúságért.
A feminizmus a nemek közti egyenjogúságért harcol. Én ezt támogatom. Engem is felhúz, mikor kiröhögnek egy bántalmazott férfit.
A feminizmus csak addig küzd az egyenjogúságért, amíg a nők komoly hátrányban vannak.
Ez már Európában sehol nincs. KOMOLY hátrány már nincs.
Amerikában már régen a nők PLUSZ jogaiért és a női vezetésért küzdenek, illetve a szélsőséges irányzatok a férfiak elnyomásáért.
Csak ezt nem fogják nyilvánosan bevallani, mert ezzel támogatókat veszítenének.
A feminizmus soha nem fog a férfiakért küzdeni! Legyenek akármilyen elnyomott helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!