Él a fejemben egy sztereotípia, mit gondolsz róla?
Vegyünk egy nagyon helyes srácot. /Relatív, hogy kinek mi a helyes, de mondjuk gondolj egy neked imponáló fiúra!/ Én úgy gondolom, hogy az ilyen srácok pontosan tisztában vannak az értékeikkel, körülrajongják őket a lányok és szinte bárkit megkaphatnak, éppen ezért az átlagos/teljesen hétköznapi normális lányokat észre sem veszik.
Egyetértesz? Van személyes tapasztalatod? Írd le!
Nekem van több helyes srác ismerősöm:
Egyik: nem tartja magát különösebben helyesnek, nagyon karizmatikus, közvetlen, nem szokása sokáig szinglinek lenni
Másik: problémái vannak az önbizalmával, de próbál ezen javítani, sokaknak tetszik, de mindenkit visszautasít
Harmadik: ő ilyen "én és a haverok" jellegű srác, lányokkal alig beszél, haverjai előtt meg kondiban kicsit felvágós, közvetlenül, ha vele beszélsz, mint lány, akkor félénk, sokat nézi a lányt, aki tetszik neki, de meg nem szólítaná
Negyedik: nincs barátnője, ilyen csapodár félének tűnik, egyik buliban kb 5 lányt tapizgatott le és úgy tűnt a lányok is élvezték, nem bánták, hogy csak ennyi van
Ötödik: csendes, animekedvelő, introvertált srác, a haverjaival is félénk, bizalmatlannak tűnik, szerintem, ha tetszene egy lánynak, magától tuti nem tenne semmit.
Hatodik: helyes, de nagyon unintelligens stílusa van, főleg, mikor részeg. Csak részeg lányokkal van sikere leginkább, mert nincs az a józan csaj, aki szívesen összejönne vele szerintem
Mondjuk ebben egyetértek.
A későn érés miatt is érezheti magát valaki kevésbé férfiasnak, mint a többi körülötte lévő pasi, mert még nem szokta meg, hogy olyan, amilyen, meg azt se látja, a többiek milyenek voltak 1-2-3 éve.
Nőknél is így van ez.
Aki mindig szép volt, az valahogy természetesnek veszi a vonzerejét a komplexusai ellenére, aki később lett az, annak nehezebb, mert hajlamos a régi önmagát látni a tükörben és szkeptikus lenni, hogy "most kajak, ÉN tetszek valakinek?"
A férfiakban nincsen olyan erős hajlam, hogy a legszebbet vagy a legjobbat keresnék.
Inkább többfelé nézelődnek, és a legrokonszenvesebbet választják, de ez sokféle szempont szerint lehet.
Éppen ezért könnyen lehet, hogy egy teljesen átlagosnak tűnő lányt választ.
Csak a lányokban van egy olyan ösztön, hogy neki a legjobb kell, amit meg tud szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!