Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Él a fejemben egy sztereotípia...

Él a fejemben egy sztereotípia, mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés

Vegyünk egy nagyon helyes srácot. /Relatív, hogy kinek mi a helyes, de mondjuk gondolj egy neked imponáló fiúra!/ Én úgy gondolom, hogy az ilyen srácok pontosan tisztában vannak az értékeikkel, körülrajongják őket a lányok és szinte bárkit megkaphatnak, éppen ezért az átlagos/teljesen hétköznapi normális lányokat észre sem veszik.

Egyetértesz? Van személyes tapasztalatod? Írd le!

2022. jan. 20. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van több helyes srác ismerősöm:

Egyik: nem tartja magát különösebben helyesnek, nagyon karizmatikus, közvetlen, nem szokása sokáig szinglinek lenni

Másik: problémái vannak az önbizalmával, de próbál ezen javítani, sokaknak tetszik, de mindenkit visszautasít

Harmadik: ő ilyen "én és a haverok" jellegű srác, lányokkal alig beszél, haverjai előtt meg kondiban kicsit felvágós, közvetlenül, ha vele beszélsz, mint lány, akkor félénk, sokat nézi a lányt, aki tetszik neki, de meg nem szólítaná

Negyedik: nincs barátnője, ilyen csapodár félének tűnik, egyik buliban kb 5 lányt tapizgatott le és úgy tűnt a lányok is élvezték, nem bánták, hogy csak ennyi van

Ötödik: csendes, animekedvelő, introvertált srác, a haverjaival is félénk, bizalmatlannak tűnik, szerintem, ha tetszene egy lánynak, magától tuti nem tenne semmit.

Hatodik: helyes, de nagyon unintelligens stílusa van, főleg, mikor részeg. Csak részeg lányokkal van sikere leginkább, mert nincs az a józan csaj, aki szívesen összejönne vele szerintem

2022. jan. 20. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten szép, vonzó, esetleg sikeres emberekben is rengeteg bizonytalanság tud lenni. Bennem is sok van, pedig sokszor kaptam már meg, hogy irigyelnek, amiért ennyire egyben vagyok és néha elérhetetlennek tűnök. Jaj dehogy, csak le kell velem ülni beszélgetni. Mi is emberek vagyunk. Sok olyan emberért voltam oda "titokban", aki mikor megtudta, azt hitte, szivatom, hogy azt mondom, féltem tőle és attól, hogy nem tetszem neki, nem vagyok elég jó.
2022. jan. 20. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az se mindegy, hogy ilyen helyesnek született, vagy azzá vált. Ismerek nagyon jóképű pasit, aki tinikorában kövér volt, nem figyelt a hajára és az öltözékére. A külseje alapján ezt már meg se lehetne mondani róla, de önbizalma nincs annyi, mint egy olyan fiúnak, akinek jó a genetikája, már gyerekkora óta jó a sportokban és a szociális életben.
2022. jan. 20. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ebben egyetértek.

A későn érés miatt is érezheti magát valaki kevésbé férfiasnak, mint a többi körülötte lévő pasi, mert még nem szokta meg, hogy olyan, amilyen, meg azt se látja, a többiek milyenek voltak 1-2-3 éve.

Nőknél is így van ez.

Aki mindig szép volt, az valahogy természetesnek veszi a vonzerejét a komplexusai ellenére, aki később lett az, annak nehezebb, mert hajlamos a régi önmagát látni a tükörben és szkeptikus lenni, hogy "most kajak, ÉN tetszek valakinek?"

2022. jan. 20. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:
9%

A férfiakban nincsen olyan erős hajlam, hogy a legszebbet vagy a legjobbat keresnék.

Inkább többfelé nézelődnek, és a legrokonszenvesebbet választják, de ez sokféle szempont szerint lehet.

Éppen ezért könnyen lehet, hogy egy teljesen átlagosnak tűnő lányt választ.

Csak a lányokban van egy olyan ösztön, hogy neki a legjobb kell, amit meg tud szerezni.

2022. jan. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!