Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyalogosok ti nem féltek...

Gyalogosok ti nem féltek ilyenkor a hajnali órákban, hogy valaki elrabol titeket a sötét utcában?

Figyelt kérdés

2022. jan. 17. 06:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Barcsak elrabolna mar valaki! :)
2022. jan. 17. 09:18
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Hát, jó szar élete lehet annak, aki engem tart olyan értékesnek, hogy elraboljon. Belegondoltam és elkezdtem sajnálni rendesen az illetőt
2022. jan. 17. 09:21
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
9: Mert rettegni kell, nem érted? Még akkor is ha statisztikailag annyi esély van rá, mint arra hogy az utcán sétálva agyonvág egy cserép vagy rád omlik a fal.
2022. jan. 17. 09:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Velem sokra nem mennének.
2022. jan. 17. 10:02
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mások jobban félnek tőlem, mint én tőlük. Ez a kapucni ereje. Jól a fejemre húzom, hogy én is alig látok ki belőle és mindenki átmegy az utca túloldalára, amikor meglát.
2022. jan. 17. 10:10
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

Én kopasz, szakállas, nem túl vékony, férfiként én kapucni nélkül vagyok így, pláne, ha mèg ideges is vagyok.

Pedig ha elrabolnának, legalább nem kéne többet dolgozni...

2022. jan. 17. 10:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
34 éves férfiként egy fekete eredeti Borsalino kalapban járok, valahogy nem mernek belém kötni, mert biztos azt hiszik, nálam van a TommyGun. ^_^
2022. jan. 17. 10:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

48 éves meglett emberként inkább tőlem lenne félnivalója annak, aki megtámad. Ilyenkor télen amúgy is bakancsban járok, amivel nagyot tudok rúgni.

Egyébként pont hajnalban a legbiztonságosabb egy nagyváros. A lumpen elemek este és az éjjel első felében mászkálnak kint. 3-4 óra után már nincsenek kint, hajnalban pedig a munkába induló emberek vannak kint.

2022. jan. 17. 10:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Hajnalban jartam haza munkabol. Rossz arcokat inkabb este lattam, hajnalban reszeg bulizok mentek hazafele, es munkasok indultak gyarba. Igaz, konkretan egyszer egy auto lassitott mellettem, ezek megeroszakolni, aztan kidobni szoktak, gondolom. Elore tudtam, hogy miattam lassit, messzebb mentem az uttesttol, ugyanakkor kimert, katonas leptekkel. Nem mutattam ijedtseget. Na meg csupa magas lakohaz kozott mas, mint egy senkifoldjen. Nem lett semmi. Perverz is suttogott mar mogottem, szia, de olyan meglepetest okozott, hogy felelem nelkuli agressziv modon reagaltam, hogy elkullogott.

Mivel kulsore nagyon torekeny noies vagyok, ha megijesztenek, meglepodnek tolem. Amig feldolgozzak, ot percet nyerek.

2022. jan. 17. 13:43
 20/22 anonim ***** válasza:
En rendszeresen setalok haza szombat-vasarnap hajnalban a hetedik keruleten at kocsmazas utan, most szombaton is teleportaltam, arra sem emlekszem hogy ertem haza. Soha semmilyen attrocitas nem. Hajnal fele (4-5 ora) foleg igy telen teljesen ures a varos. Ja, amugy no vagyok.
2022. jan. 18. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!