Gyalogosok ti nem féltek ilyenkor a hajnali órákban, hogy valaki elrabol titeket a sötét utcában?
Én kopasz, szakállas, nem túl vékony, férfiként én kapucni nélkül vagyok így, pláne, ha mèg ideges is vagyok.
Pedig ha elrabolnának, legalább nem kéne többet dolgozni...
48 éves meglett emberként inkább tőlem lenne félnivalója annak, aki megtámad. Ilyenkor télen amúgy is bakancsban járok, amivel nagyot tudok rúgni.
Egyébként pont hajnalban a legbiztonságosabb egy nagyváros. A lumpen elemek este és az éjjel első felében mászkálnak kint. 3-4 óra után már nincsenek kint, hajnalban pedig a munkába induló emberek vannak kint.
Hajnalban jartam haza munkabol. Rossz arcokat inkabb este lattam, hajnalban reszeg bulizok mentek hazafele, es munkasok indultak gyarba. Igaz, konkretan egyszer egy auto lassitott mellettem, ezek megeroszakolni, aztan kidobni szoktak, gondolom. Elore tudtam, hogy miattam lassit, messzebb mentem az uttesttol, ugyanakkor kimert, katonas leptekkel. Nem mutattam ijedtseget. Na meg csupa magas lakohaz kozott mas, mint egy senkifoldjen. Nem lett semmi. Perverz is suttogott mar mogottem, szia, de olyan meglepetest okozott, hogy felelem nelkuli agressziv modon reagaltam, hogy elkullogott.
Mivel kulsore nagyon torekeny noies vagyok, ha megijesztenek, meglepodnek tolem. Amig feldolgozzak, ot percet nyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!