Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan felnőtt férfiról, aki félmeztelen képet tesz ki magáról vagy az a profil képe?

Figyelt kérdés
Most őszintén... Kíváncsi vagyok minden véleményre ki, hogy látja :)
2022. jan. 16. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Komolytalannak és cikinek tartom, amikor ilyet látok, elgondolkodok, hogy ez az illető mégis mennyire akar bevágódni másoknál.
2022. jan. 16. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Egy szerencsétlen. Szerintem.
2022. jan. 16. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom nincs barátnője ha ennyire próbálkozik. Volt egy rajz amin a futógépen dutnak a srácok és az ablakon át látják, hogy egy dagi pasi egy csajjal van. Szóval ez a tipikus azt hiszik, hogy a kinézett a minden, közben meg dogalmuk sincs mi kell egy nőnek. Mondjuk ki, hogy amatőrök. Kár. Pedig lehet jól néznei ki.
2022. jan. 16. 23:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszike :)
2022. jan. 17. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi kiventivaló nincs benne. A mai világban minden arról szól, hogy kitesszük a netre a mindennapjainkat. Strandon, uszodában, fürdőkben vagy simán otthon is szoktak a férfiak félmeztelenül lenni, tehát elképzelhető, hogy pont így készült róla egy jobb kép.

Az sincs kizárva, hogy a csajoknak akar tetszeni.

Ami szerintem már túlzás azok az edzőtermi feszítős, "nézzétek az izmaim" típusú szelfik, meg az otthoni fürdés utáni fürdőszobai szelfik, az már magamutogatás szerintem.

2022. jan. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!