3 az egyben kávéba még 2 kanál mézet is teszek az miért olyan nagyon finom szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 07:48
1/8 anonim válasza:
Hat mert 1kg cukorral kva edes 😀
3/8 anonim válasza:
Alapbol se birom meginni, nekem tul edes, na meg hat nem igazi kave.
Nem tudom hogyan birod, nekem hanyingerem lenne szerintem ennyi cukortol :D
4/8 anonim válasza:
Mert cukorfüggő vagy. Vegyél vissza belőle, nem egészséges (még méz formájában sem).
5/8 anonim válasza:
Azert 2 kanal mez nem a vilagvege lol 😅 Meg hat egeszsegesebb joval mint a cukor
6/8 anonim válasza:
Egeszsegesebb? Bizonyos szempontbol igen, de ez nem is tudom hogy jon ide :D
Egy alapbol iszonyatosan cukros, edes lottybe meg beletolni 2 kanal mezet, na az kemeny.
7/8 anonim válasza:
Nyilván nem ezen a 2 kanálon múlna, de aki az eleve cukrozott instant kávéhoz pluszban mézet tesz és nem fejfájdítóan gejlnek hanem finomnak érzi a végeredményt, az sok cukorhoz (ami egészségtelen) van szokva, ebben biztos vagyok.
8/8 anonim válasza:
Hát szerintem nem finom, sőt, kifejezetten gusztustalannak hangzik. De ízlésen ne vitatkozzunk, ha neked ízlik, igyad. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!