Mit szóltok ahhoz hogy februártól csak annak lesz védettségije aki 3 oltást kapott?
Februártól emelkedni fog az oltatlanok száma, mert csak azok lesznek védettek akik 3 oltást kaptak koronavírus ellen. Juhé emelkedik az oltatlanok száma!!
"Gulyás Gergely közölte: február 15-étől az a 18 éven felüli minősül oltottnak, aki megkapta a koronavírus ellen a harmadik oltást"

Attól hogy eltelik x idő nem lesz valaki oltatlan.
Másrészt nem lehet 6 havonta belenyomatni mindenkibe.
Egyrészt logisztikailag is egy agyrém, de a fő gond amit jeleztek sok helyről hogy az immunrendszert padlóra küldi a sok oltás.
Tehát két élű fegyver. Újra olani pedig akkor lenne célszerű leginkább ha az új mondjuk tartalmazná az összes eddigi komoly variánssal szembeni ellenanyagot, nem csak egyre. Most mielőtt letelik a 9 hónap beoltatom magam. Főként az utazások miatt. Sajnos nem nyaralgatni járok hanem dolgozni.
így most elvesztem elvileg a védettségi igazolásomat, hazafelé ez szívás lehet, de ha hozzá teszem hogy soha de soha nem ellenőrizték, mindegy hogy autóval, vonattal, vagy repülővel érkeztem. Kifelé meg a QR kódot nézik elvileg de ország függően se mindenhol ellenőrzik belépésnél.
Elég baj a sok szabály, és hogy minden országban más, de idióta szabályokat hozni felesleges. EU ban 9 hónapig elfogadják. Akkor minek ez a bohóckodás?

#9 Megnehezítették a szabályok az utazást és a külföldi munkavállalást de mindkettő működik. Első Covid hullám alatt találtam másik munkát, és külföldön, emiatt utazok állandóan európában.
Aki nagyon bexart azzal nem tudok mit csinálni.

12-es Ausztriában kötelező lesz az oltás, na meg eddig is úgy volt, hogy agyonteszteltek ha nem voltál az, nem tudom ki mert volna kimenni a 0-ról ebben a helyzetben, amikor napról napra hozzhatnak idióta döntéseket, én nem mertem.
Utazni a karantén miatt nem mertünk, a család nem tehette meg anyagilag, hogy karanténba kerüljön.

Fasza . Az év híre . Köszönöm , de nem kell több oltás . A 2. adag után 3-4 hétig úgy fájt a szívem hogy azt hittem eljött a vég :D Borzasztó volt minden egyes napom.
Kész vicc .. tudjuk jól hogy nem a 3. lesz az utolsó " kötelező " oltás .. engedjék már élni az embereket,ahogyan nekik tetszik .

#13 Be vagyok oltva nó problem, de 6 havonta nem fogom. EU -s 9 hónaposat benyelem.
Már annyi tesztet csinátak rajtam mint égen a csillag.
Karanténba soha nem raktak, pedig párszor utol értek hogy egy repülőn, vonaton utazva volt nem messze covid -os és teszt. Persze ez mindig csak külföldön. Itthon mindig lexarták.
Semmi más.
Karantén szabályok MO -n jó sz@rok. Azt se tudod hogy ott vagy -e vagy sem. VAgy kinek kell írni, vagy ki szól neked, vagy mi van. Azok se tudják akiknek ezt kéne intézni, úgy hogy az emberekre van hagyva.
Eleinte volt valami, de nincs ember arra hogy ellenőrizze.
Egyik kollégám soha nem volt beteg egyszer csak jött neki a papír hogy pozitív a teszt menjen karanténba. Teszt se volt.
Jött ment még külföldön is volt melózni velem. Visszajöttünk az ügyféltől, és jött a papírja hogy oké, letelt. Meg megjött a kártyája. Az oltás mellé még egy...
Az új szabályzásnak papíron megfelel de valójában 7 hónapja is van hogy megkapta az oltást. Mi ez ha nem káosz?

Nekem nem kell 890 darab,sorba állok ott aztán 2039-ben majd szivacs leszek...
Nem érdekel ez a szr.
Egyet se kaptam.
Nincs már csak azért se,mert nem akarok mellékhatásokat.
Egy napig se akarok.
Sem eddig se.
Nem érzem magam xrul ha nem kötelező.
Meg nem kártyázgatok meg minden rosseb...
Egyék meg!
Ha a sörbe öntötték volna már mindenki be lenne oltva.
Marhák...

"Ha a sörbe öntötték volna már mindenki be lenne oltva.
Marhák..."
NA ez speciel igaz, a többit felejtsd el.

17-es vagyok!
19. A magyar népnek már annyi nemsokára...
Már piercingel születnek,és zöld hajjal...
A boomerek csak "nekünk" akarnak jót azzal,hogy Fideszre szavaznak...
Tavaszi szél vizet áraszt,magyar ember fideszt választ.
200 vakcina hiánya bűnnek számít,meg lesz számolva a karunkon a tűszúrások nyoma...
Aztán aki nem áll be a birkák sorába,azt nem csak az állam,de a birkák is kinézik...
18.
Amúgy milyen érdekes,hogy vakcinára mennyi idő kell,bezzeg az omikron krokodilszájú dinoszauruszra 3 hét alatt lett megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!