Facebookon csak azoknak kívántok boldog születésnapot, akikkel szorosabb viszonyban vagytok?
Figyelt kérdés
Azoknak nem, akik ugyan bent vannak az ismerősök között, de alig ismeritek egymást?2022. jan. 13. 08:02
2/9 anonim válasza:
Azoknak, akiknek facebook nélkül is kívánnék.
3/9 anonim válasza:
Én senkinek, az enyém kint sincs. Azóta nem kapok fölösleges macskás meg szívecskés képeket ezer éve nem látott emberektől.
4/9 anonim válasza:
Én csak azokat köszöntöm fel, akikkel szoros viszonyban vagyok és őket is kizárólag privát üzenetben.
5/9 Metionin válasza:
Igen, azoknak, akiket amúgy is felköszöntenék. Nekik szoktam üzenetet írni.
6/9 anonim válasza:
Én csak azokat köszöntöm fel, akiknek fejből, facebook nélkül tudom a szülinapját.
Az enyémet pont ezért töröltem a saját adatlapomról, semmi szükségem olyan emberektől köszöntésre, akik csak a facebook miatt "tudják".
Érdekes próba volt ez, első alkalommal HÁROM ember köszöntött fel messengeren a 456 ismerősöm közül. Elgondolkodtató!
7/9 anonim válasza:
1-2 kivételtől eltekintve én is csak azokat szoktam felköszönteni, akiknek a FB nélkül is tudom a szülinapját.
8/9 anonim válasza:
Senkinek sem, nem értek egyet ezekkel a konvencionális szokásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!