Aki naponta hord magával kést, az miért teszi, mire használja?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 21:55
1/9 anonim válasza:
Bicska mindig van nálam. Etelhez és arra az esetre, ha vágni kell valamit.
2/9 anonim válasza:
Vágni, kibontani bármit, és enni. Pl: Hentesnél sült kolbászt, hurkát, oldalast... stb. De rendes étteremben is csak a sajátom használom, az ottani életlen vackok... pfff. (Nem, nem érdekel az etikett).
3/9 anonim válasza:
Mostanában már nem, de régen folyamatosan hordtam magammal egy dobó és egy sima kést is, az akkori "barátaim" miatt...akik meg akartak verni, rám is támadtak pár mocskos üzlet miatt...de ennek már 10 éve.
29f
4/9 anonim válasza:
Főként dolgokat vágok vele, de nagyon sokszor hasznos tud lenni.
5/9 anonim válasza:
Hiába hordod magaddal a kis késedet ha a használatáért meg büntetnek.
6/9 anonim válasza:
Én csak azért viszem, hogy önvédelemnek legyen. Persze sok egyéb dologra is hasznos volt.
Gyújtót is mindig viszek magammal pedig nem használom. Egyszerűen tüzet csinálni bármikor kellhet. Képzeld el, hogy zombiapokalipszik tör ki egyik pillanatról a másikra és egy erdőben kell aludnod. Jó ha tudsz egy kis meleget csinálni.
7/9 anonim válasza:
Kolbászt szoktam néha vinni melóba, mert utálom a szendvicset valamiért. Így egyszerűbb lekanyarintani belőle, mint keresgélni a meló konyhájában az egyetlen éles kést, amit a főnök sokszor elvisz magával. Utcán nem hadonászok vele, de eddig még nem kötöttek belém (ki vagyok gyúrva, meg ahol lakok és dolgozom szinte csak nyugdíjasok élnek, nyugis környék).
8/9 anonim válasza:
Bármire jó lehet, ahogy előttem is írják. Szeletelni, vágni, faragni, stb. Nálam mindig van, cserkész vagyok. Arra természetesen mindig gondosan ügyelek, hogy a szabályoknak megfeleljen. 8 cm-nél nem nagyobb élhossz, semmi rugós szerkezet, nem pillangókés, stb .
9/9 anonim válasza:
Univerzális szerszámom van van rajta kés, fogó, csavarhúzó stb gyakran jól jön mindig nálam van a táskámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!