Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felnőtt 40 éves férfi nem...

Felnőtt 40 éves férfi nem hagy békén,exem. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Le van tiltva mindenhol, mivel még hívni se tud, jelzi a telefonom, hogy próbált, mivel nem tudott a haverja számáról hívott és írt smst. Közben közös képekkel van tele az instaja azzal a kislánnyal akivel együtt van. Most mi a francot csináljak már vele, hogy hagyjon békén? N29
2022. jan. 12. 14:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Sms a haver telefonjara ha nem hagysz békén tàvoltartàsit kérek.
2022. jan. 12. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Menj a rendőrségre és kérj távoltartási kérvényt.
2022. jan. 12. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
De miért hívogat, ha barátnője van, mit akar még tőled? Milyen típus? Hogy szakítottatok? Lehet még bedzélned kellene vele utoljára, ha nem érti meg, akkor feljelentheted zaklatásért, ha nagyon nem tudsz tőle szabadulni.
2022. jan. 12. 14:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Már nem egyszer mondtam neki, októberben küldtem el ismét, dec. 13 ismét próbált hivogatni, utána ma kaptam SMS-t és hivasokat.
2022. jan. 12. 14:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Írj a kislánynak és kérd meg, hogy segítsen.
2022. jan. 12. 14:51
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg neki, legközelebb a barátnőjének továbbítod az összeset és szólsz annak a srácnak akivel alakul valami, legutóbb úgyis mondta, hogy van verőember a haverjai között, szólj nyugodtan, ha van bármi. Eddig nem akartad szétveretni, nem a te stílusod, de ha nem ért a szép szóból...
2022. jan. 12. 14:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak attól félek ha még említem a rendőrséget fel kapja a vizet, mivel nem egyszer volt vele dolga
2022. jan. 12. 17:42
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

29 éves nő,40-es férfi.

Hát csak gratulálni tudok,egyre undorítóbb ez a társadalom.

A másik fajta a rapper srác,marlboro cigivel 20 évesen vagy 21-23 évesen 14 éves csajjal.

Nem akarok hinni a szemeimnek.

Miért elvárás a minimum 10 év korkül.? (Vagy több)

Meg mellesleg mire számítottál,mi tetszett benne,mit vártál tőle?

2022. jan. 12. 21:55
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Felkapja a vizet? Komolyan? Bünteteként a sima jàrőr is hamarabb eljàr ellene. Amúgy ha meg a rosszfiúkra buksz ne csodàlkozz.
2022. jan. 12. 21:59
 10/15 A kérdező kommentje:

Mivan 8-9 frusztrált ak vagytok életem?

Van akinel sokkal nagyobb a korkulombsgeg... Jujj most be ne hanyj életem, lesz még több is ;)

Meg jó, hogy elszamolnivaloval nem tartozom feléd 😀

2022. jan. 13. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!