Új személyi igazolvány készítése hogyan történik?
Figyelt kérdés
Az ügyfélkapun előre időpontot kell foglalni vagy előzetes egyeztetés nélkül is elmehetek és szépen sorszámot húzok?
Dec. végén járt le a személyim, de úgy tudom, hogy a veszélyhelyzet miatt 60 nappal meg van hosszabítva a lejárati ideje.
Ujjlenyomatot is vesznek?
2022. jan. 10. 01:43
1/5 anonim válasza:
Mindkettőt lehet. De észszerűbb az időpont foglalás.
2/5 anonim válasza:
Elvisznek az ufók és ott kapsz egy prosztata vizsgálatot. Utána vissza küldenek és kész
3/5 anonim válasza:
2021 augusztusa óta már kötelező ujjlenyomatot adni a személyihez és az ujjlenyomatot egy adatbázisban is tárolni fogják.
4/5 anonim válasza:
Én időpontfoglalást ajánlanék, mert úgy jársz mint mi... Odamentünk, és persze kifogtuk a legnagyobb sort. Vagy 2 órát vártunk. Szóval nem praktikus csak úgy odamenni.
5/5 anonim válasza:
Személyinél nem tudom, hogy kötelező-e az időpontfoglalás, de a jogosítványnál konkrétan igen, mert most hosszabbíttattam. Mivel mindkettő valamiféle igazolvány, gyanítom, hogy itt is szükséges. És valóban jobban jársz, ha nem kell órákat várnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!