Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik az a zeneszám ami...

Melyik az a zeneszám ami mindig nagyon erős érzéseket kelt benned?

Figyelt kérdés

Mindegy mennyit hallgatod, soha nem lesz belőle eleged, minden alkalommal erős érzelmeket ébreszt benned. Mindegy milyen érzelmeket, öröm, szomorúság, akármi. Esetleg van olyan személy akit kötsz ehhez?

Kezdem én, nekem a Moonlight Shadow ilyen. Mindig szomorú és nosztalgikus leszek tőle, de nem tudom pontosan miért.

2022. jan. 6. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Sorozatban hallottam (Lucifer).

Érzek belőle rejtélyt, izgalmat, szomorúságot..fagyos. megall tole az ido. Nem is tudom.

2022. jan. 6. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Avicii- For a better day (feleleveníti a régi emlékeket, nem is egyszer volt olyan, hogy könnyeztem emiatt)

https://www.youtube.com/watch?v=Xq-knHXSKYY

vixx- error

https://www.youtube.com/watch?v=IF8kySIcWNw

2022. jan. 6. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Leander: Élet, Magamnak hiányzom

Honeybeast: Súlytalan, Apás

2022. jan. 6. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

The Beatles - Hey, Jude

King "Setét Torony" regénysorozata az abszolút kedvencem, abban tűnik fel sokszor ez a dal. A regényeken is több ponton úgy bőgtem mint egy óvodás, a dal is felidézi ezt. :D

2022. jan. 7. 10:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Berkes Olivér Jó vagy rossz legyek

Alapvetően nem hallgatok ilyen zenéket.

Mikor meghallottam a tvben egyből szerelem lett. Egy személyhez kötöm akivel nem sikerült szépen elválni.

2022. jan. 7. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

ATEEZ - Turbulence

Avril Lavigne - Here's to Never Growing Up

Metallica - Nothing Else Matters

VIXX - Error

Az első azokat az érzéseket írja le, amikkel már jó ideje küzdök és nem tudok szavakba önteni. Bármilyen kínos is lehet ez: elég sokszor tört el a mécses a dal hallgatása közben, nemcsak a szomorúságtól, hanem magától az érzéstől, hogy mégsem vagyok egyedül ezzel az egésszel. Valahogy megértve érzem magam általa.

A második dal pedig gimi utolsó éveiben szólt nagyon sokat, bár kicsit most is aktuális lenne.. szóval több emlék is kapcsolódik hozzá.

2022. jan. 11. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!