Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy területi...

Mit jelent ha egy területi képviselő hozza ki?

Figyelt kérdés

Nyertem egy nagyobb összegű dolgot és nem futárral küldik hanem területi képviselő hozza ki.

Ez azt jelenti hogy majd mindenfélét tukmàlni akar majd rám? Vagy majd kitalál valamit hogy vegyek a géphez ezt azt?

2022. jan. 4. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Igen, azt jelenti.
2022. jan. 4. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm mikor ilyesmit nyert nemhogy a területi képviselő, hanem a területi igazgató hozta ki, gratulált, átadta, csináltak egy fotót és kész. Szóval ne aggódj, akaratod ellenére ha akarna se tudna rád tukmálni semmit, nem igaz?
2022. jan. 4. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nyertem olyat amit területi képviselő hozott. Ez nem egy utazó árus, nem fog tukmálni semmit.

Egyszerűen van irodájuk a környékeden, és így megspórolják a futárdíjat, plusz jól esik nekik látni a nyertes örömét.

Odaadja, gratulál, feszengtek egy sort aztán megy tovább :D

2022. jan. 4. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, nekem a macskakaját hozza mindig területi képviselő = aki a környékre szállít ki nagykerként az állateledel boltokba is, ilyenkor a kisker rendeléseket is kiszórja.
2022. jan. 4. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 5. 10:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt még megtudná mondani nekem valaki hogy mennyit kellett várni rá?

Karácsony előtt nyertem de még most sem hozták ki.

2022. jan. 6. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!