Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan van, hogy a Messenger...

Olyan van, hogy a Messenger nem küldi el az üzeneteket?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy emberrel már egy jó ideje messengeren. Illetve párhuzamosan Snapchaten is.

Snapchaten látja az üzeneteim és válaszol is, sokszor ő kezdeményez ott beszélgetést szóval nem hinném, hogy szándékosságról lenne szó.

Messengeren azonban egy ideje akármit küldök neki, ő azokat az üzeneteket meg sem nyissa. Olyan mintha nem küldené el neki a facebook. Én kézbesített üzenetként látom, de ő hiába elérhető, egy hónappal ezelőtt elküldött üzenetet sem látta még.

Már tényleg csak arra tudok gondolni, hogy ő valóban nem látja, de én ilyet még nem tapasztaltam soha. Ilyen létezik?

2022. jan. 1. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs net vagy a szerverek szrok, akkor nem küldené, de egyikről sincs itt szó. Nem akarja elolvasni, ennyi a nagy titok. Mi több, nem akar ott veled beszélni, vagy ugyanúgy írna mint snap-en.

Senki sem tudja miért, felesleges is találgatni. Ha ennyire zavar, kérdezd meg tőle, persze nem valószínű hogy az igazat mondja.

2022. jan. 1. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezel rá. szerintem nagyon valószínűtlen amúgy. akkor már arra tippelnék inkább, hogy ritkán nézz rá facebookra.
2022. jan. 1. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan létezik inkább, hogy meg sem "nyissa".
2022. jan. 1. 23:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Volt már egy ilyen periódus 2 hónappal ezelőtt.

Akkor rákérdeztem, azt mondta nem látta, hogy írtam, majd miután küldtem neki messengeren még egy üzenetet arra már reagált és elkezdtünk messengeren írogatni és egy ideig snapről átkorlátozódott oda a hangsúly.

Mindegy, annyira nem zavar, hogy hol ír, csak furcsa kicsit számomra ez.🤷

2022. jan. 1. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!