Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg úgy lesz vége az...

Tényleg úgy lesz vége az évnek, hogy nem tetted meg?

Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra semmifele merfoldkovet nem jelent. Az elet veges persze. De akkor mar a szuletesnapom szamitana egy uj ev kezdetenek. Iskolakezdes annak idejen tenyleg egy kezdet volt. De ezek a mesterseges kijelolt idopontok, frusztraciobiztos fogadalmak tok foloslegesek. Bizonyitek kell, nem igeret.
2022. jan. 1. 02:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát igen...nem váltam el. Pedig ez volt a cél idénre. 5 év társas magány. Pedig Leander Élet c.számát idén ismertem meg és akkora hatással volt rám, hogy újra felhoztam a témát a férjemnek és megbeszéltük, hogy februárban válunk. Erre elkaptuk a covidot, a férjem majdnem meghalt és annyit küzdöttem érte, hogy most nem érzem lehetségesnek a válást...de a párkapcsolatot se vele. Úgy érzem, borzasztóan hiányozna. De ez így meg nem élet. Állandó öngyilkossági gondolataim vannak évek óta. Nem tudom, meddig bírom. Ha nem lenne gyerekem, örömmel meghaltam volna most a covidban.
2022. jan. 1. 03:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Megtettem, csak nem mondtam el neked
2022. jan. 1. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, vége lett. Nem tettem meg. De ha nem úgy sikerülne a dolog, mint ahogy várom, akkor nagyon felsülnék, és rohadt nagy szégyen lenne + minden ember azt mondja, hogy ne tegyem. De a szívem mást súg. Ezért az emberért én bármit megtennék...
2022. jan. 2. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!