Ki az aki várja a tél végét?
Figyelt kérdés
Igaz még 1 hónap sem telt el a télből de már unom.
Elegem van a sötétből, hidegből, rosszkedvem van az idő miatt stb
Alig várom a januárt, hogy az ünnepeknek is vége legyen.
30/N
2021. dec. 26. 16:31
1/12 anonim válasza:
Én a télből csak a decembert szeretem, amikor az egész hónapot átitatja az ünnepi hangulat. A január-február utána már nekem is csak tömény depresszió.
Úgyhogy igen, várom én is a tavaszt 🙂
2/12 anonim válasza:
Például én. A december még elmegy, de utána...
Főleg, hogy hol -2, hol + 10 fok van. Ez nem is tél.
Nem bánnám, ha januártól legalább 25 fok lenne.
3/12 Senior Séf válasza:
Ez nem tél, csak egy hülye, ragacsos szar. 50-60 éve november közepén lesett a hó, aztán január végéig, február közepéig meg is maradt. Na, az tél volt! Lehetett szánkózni, síelni, korizni, hóembert építeni, lefagyott praclikkal dörgölni egymást, hogy felmelegedjünk valamelyest. A hideg szerotoninnal, a hóról visszaverődő fény dopaminnal ajándékozott meg, tudtunk örülni az életnek. Most meg sötét van, mindenki depresszióval küzd. Gyerekkoromban a szomszéd bácsi erre azt mondta, B betűs idő van. Nem lehet mást csinálni, mint baszni, agy bort fejteni. 😂 😂 😂 😂 😂 😂
4/12 anonim válasza:
En nem varom a tel veget mert utalom a forro nyarakat amik itt vannak
Tavaszt szeretem csak utana sajnos itt a kibirhatatlan meleg pedig se kover se oreg nem vagyok de a meleg nem jon be
7/12 anonim válasza:
De ez nem igaz, mert én nem vagyok depis és a hosszú sötét már alapból megcsinálja nekem a jó téli hangulatot.
9/12 anonim válasza:
Én is várom már nagyon. Már nyírnám a füvet rövidnadrágban és szalmakalapban, és motoroznék nagyokat. Utálom a telet minden szempontból. Legszívesebben elköltöznék olyan helyre, ahol sosincs tél.
10/12 anonim válasza:
Egyetlen egy jo van a télben a nők csini csizmakban tipegnek az utcan, van mit leskezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!