Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem nincsenek túl nagy...

Csak nekem nincsenek túl nagy terveim és reményeim a jövőre nézve?

Figyelt kérdés

Egyrészt a túlnépesedés és a környezetvédelmi problémák miatt nem túl nagy jövőt jósolok a jelenlegi civilizációnk számára.

Másrészt az én személyes egészségi állapotom is pocsék.

Állásinterjún meg szokták kérdezni, hol látom magam 5 év múlva? Hát sehol... Nyilván szoktam mondani, hogy szakmailag fejlődni szeretnék, medior lenni addigra.

De igazán majd elválik, ezer dolgon múlik még ez.

Olyan túlzottan hosszú életet nem tudok elképzelni.

2021. dec. 22. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Ha gond is lesz, biztos vagyok benne, hogy a jelenleg élőket nem érinti súlyosan.

Szerintem ez a féle hozzáállás nagyban függ a rossz kedélyállapotodtól.

Fiatalnak tűnsz, a rossz egészségügyi állapot valamilyen szinten fejleszthető. Ha meg ki kell halni ki fogunk, addig pedig élni kell.

28/f

2021. dec. 22. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Már egy éve tönkrement az életem sétálni jártam ki a természetbe.Egyszer véletlen kinéztem egy fát, megtetszett, erős oldalra nyúló ágja volt az erődben.Itt akartam befejezni a pályafutásom.

Pár hónapra rá összejött minden, este egy üveg whiskí elég intenzív elfogyasztása után nekiindultam.Előkészültem, leugrottam a kis fatuskóról, amit a közelben találtam, de ahogy rántott egyet a kötél letört a faág.

Mint kiderült, hiába nézett ki erősnek, belül odvas volt.

Ekkor jöttem rá egy hatalmas igazságra, nézhet ki a való életben valami szuperül ha belül rohad, és semmit sem lehet rá építeni, mert összeroskad.

2021. dec. 22. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek. Belül már meghaltam évekkel ezelőtt.
2021. dec. 22. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Talán nem kéne egyből 200nm-es házra, és 700k-s fizetésre gondolni.

Az ember magának irányítja a sorsát, akinek nem jöhetett szóba az egyetem, főiskola, az néhány esetben jobban jár, ha elmegy külföldre, és az erejével, két kezével keresi meg a pénzét, mint hogy itthon kínlódjon.

Nekem elegendő az életembe a motorozás, az öltözködés, a szerény de kiszámítható élet, a pénzt kigazdálkodom arra amire kell, nyilván egy jó kis csajnak örülnék, de pont nem a jóravaló, normális réteg talál meg.

2021. dec. 22. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Hát semmi jót nem látok énse,viszont addig élek és harcolok,mert az élet is egy harc,és mindenért meg kell harcolni
2021. dec. 22. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
97%
Biztos fura vagyok de elégedett vagyok az életemmel. Nincsenek túl jó adottsagaim. Nem vagyok okos, ügyes meg szép sem. Tehát nem végeztem főiskolát. A matek miatt elég volt az erettsegiig eljutnom. Munka: többször megkaptam, hogy nem vagyok elég gyors. Külsőre sem egy Barbi vagyok. Az eredeti családom ezért lenez. Anyám felfogása az ha valaki nem viszi sokra az életben az sz.r alak. Mintha minden ember egyenlő adottsagokkal születne és csak az akaraton múlna. Túl tettem magam ezeken. Van férjem családom, munkahelyem. Egy régi házban egy kis lakásban elek. Van egy régi autonk. Nyáron belföldön nyaralunk. Szeretek a barátnőmmel egy közeli parkban setalgatva beszélgetni. Orulok, hogy vannak barátaim akik elfogadnak olyannak amilyen vagyok.Ennyi. Jól érzem magam a bőrömben. A gyerekeimet sem nyuzom a diplomával. Mi átlag emberek vagyunk. Ufók ma Magyarországon hiszen itt mindenki kiemelkedő. Kevesen tudnak örülni az élet apró oromeinek.
2021. dec. 23. 00:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Az egészségi állapotom sok sport ellenére se javult.

Párom nincs és fogalmam sincs, hogy lesz.

De legalább a III. világháború is hamarosan kitör...

2023. febr. 21. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Először is. Az öngyilkosságból megmenekülő válaszolónak szívből gratulálok! Meg azért is, hogy ilyen jó következtetést vont le az esetből.

Ami pedig minket illet kérdező. Én is elég céltalan vagyok. Csak úgy élek. De azért azt hozzá kell tenni, hogy több mindent megpróbáltam. Külföldi alternatív élet, több munkahely, képzés stb. És rengeteget ismerkedtem. De most én is úgy vagyok vele, hogy kb. a káoszt várom, amiben valóban kiderül, hogy ki milyen ember. De mindig is voltak rémhírek, és akármennyire várja az ember az összeomlást, valószínűleg nem mostanság fog bekövetkezni.

2023. febr. 21. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!