Egy 85 kilós férfi tényleg "pehelysúlyúnak" számít?
Figyelt kérdés
Többen mondták már ezt nekem, nem is vagyok valami nagydarab, de elég nehezen izmosodok.2021. dec. 21. 17:30
1/18 anonim válasza:
Kihez képest? Mihez képest?
Ökölvívásban ez félnehézsúly. Nyilván egy szumóshoz képest pehelysúlyú vagy. Ezt így megválaszolni nem lehet.
2/18 A kérdező kommentje:
Átlag férfihoz képest.
2021. dec. 21. 17:41
4/18 anonim válasza:
Már hogy lennél 85-al pehelysúlyú? Ha nem számítasz ezzel kövérnek, akkor legalább 185 centi magas vagy.
Én 185 / 85-el egy nagy állatnak érzem magamat, mondjuk van rajtam izom is és könnyen izmosodok. Aki szerint pehelysúlyú vagyok azt simán összehajtogatnám 85 kg-al is.
6/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány cm vagy. De szerintem 85 kg teljesen átlagos.
7/18 anonim válasza:
Ha te pehely vagy akkor én mi vagyok a 71 kilómmal?
8/18 A kérdező kommentje:
190 cm vagyok
2021. dec. 21. 17:50
9/18 anonim válasza:
Ugyanilyen magas vagyok és súllyú és van rajtam így is felesleg. De ez amiatt van mert kevés az izom rajtam. Szóval nem-nem pehely súly, főleg ha nem edzik az egyén.
10/18 anonim válasza:
Francokat vagy könnyű. Egy profi triatlonos bmi értékével számolva 77kg kéne hogy legyél. Úgy hogy rajtuk azért van bőven izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!