Amikor 12 éves voltam, egy 16-17 éves csávó írogatott nekem ilyeneket. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Visszaolvastam nagyon régi beszélgetéseket messengeren, a legtöbbre nem is emlékeztem, de jó volt visszanézni. Viszont találtam egy érdekes beszélgetést. Az akkori (általános) suliba járt egy fiú aki akkor már nem is oda járt de bejött nekem. Neki a haverja írkált nekem ilyesmiket:
-De azért tetszem?
-Nagyon cuksa vagy!
-Még a végén megtetszel nekem
-Talizhatnánk is, hívom Xy (a fiú aki bejött a suliból)
Ekkor kb 12 voltam. A srác meg 16-17 lehetett. Ez csak nekem nagyon furcsa így? Akkor fel sem fogtam ennek a súlyát...
2021. dec. 20. 11:53
11/11 anonim válasza:
100 évvel ezelőtt a 12 éves nők, már gyerekeket szültek, akkoriban az volt a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!