Sulisok aki éjjel tanul meg ír házit, az miért akkor teszi?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 19:23
1/11 anonim válasza:
Nem érek hamarabb haza és sokkal több motivációm van rá akkor. Egyébként annyival kiegészíteném, hogy nekem az éjjel az inkább nagyon hajnalban van, mert inkább korán felkelek, minthogy sokáig fent legyek.
2/11 anonim válasza:
Mostanában én is raszoktam arra, hogy olyan hajnalban felkelek és akkor tanulok. Mondjuk ezt csak akkor csinálom mikor tudom hogy dogát írunk. Sokkal jobb mert addigra már alszok pár órát és nem az van hogy haza érek és már fáradt vagyok így sokkal jobban tudok figyelni.
3/11 anonim válasza:
Nekem a tanulás átnylt sokszor éjszakába. Egyetemen elég sok lecke volt már az első évben, így ott gyakran hajnalban értem a végére.
Gimnáziumban a kezdeteben, ha délután nekiültem, este 7 körül végeztem, de aztán bejött a fakt és ott ha doga volt, bizony egész éjszaka tanultál. Olyankor az egyéb tárgyakra készültem délután, este meg nekiültem a faktos tárgynak.
4/11 anonim válasza:
Gimnáziumban sosem tanultam éjjel. Ha valami nagyon nehéz doga volt, akkor max. fél 11-ig tanultam, mert akkor úgyis bejött apám és ordított, hogy feküdjek le. Mindig kitűnő tanuló voltam, pedig rengeteg különórám is volt, sosem értettem, hogy másoknak miért kell éjszaka tanulniuk.
5/11 anonim válasza:
Mert iskolába órán vagyok, gyakorlaton meg nincs rá idő, így marad az este.
6/11 Metionin válasza:
Anno azért tanultam éjjel, mert a szüleim akkor már abbahagyták az üvöltözést. Jó esetben.
7/11 anonim válasza:
Mert nappal ordítoznak anyámék
18F
8/11 anonim válasza:
Eleve 5-6 óra körül értem haza, esetleg ha éltem egy kis közösségi életet, akkor 7-8, kaja, aztán tanulás, ami nyúlt az éjszakába. Inkább éjjel tanultam, mint hajnalban, mert gyűlölök korán kelni.
9/11 anonim válasza:
Mert nem fejezem be napközben. (Elkezdem reggel 9-10 körül és csak egy ebéd és egy vacsi szünetet tartok. Mivel sok az anyag, nem fejezem be mindig éjfél előtt)
10/11 anonim válasza:
Gimi utolsó éveiben rendszeresen későn is értem haza, és suli melletti tevékenységeim is voltak (sport, edzés), így csak éjjeli órákban volt rá rendesen időm, illetve motivációm. Az sem utolsó szempont, hogy akkor volt otthon ténylegesen nyugtom, semmi átjáróház, semmi kiabálás, tv bömböltetés, csak nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!