Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A boldogsághoz miért kell...

A boldogsághoz miért kell engedély másoktól?

Figyelt kérdés
Ti szoktatok kérni másoktól engedélyt, hogy boldogok legyetek?
2021. dec. 17. 23:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Én mindenkivel rendes vagyok, bár gyakran ez okozta a vesztemet. Szerintetek kell visszacsatolás az emberektől, hogy most, akkor itt az idő, boldog lehetsz?
2021. dec. 17. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Számodra mi a boldogság?
2021. dec. 17. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed nem érthető.
2021. dec. 17. 23:58
 4/6 he84 ***** válasza:
100%
Hát ez eléggé fura kérdés. Miféle engedély, minek? Talán minden 3. embertől (akár idegen neked, akár nem) engedélyre vársz, hogy na most boldog lehetsz, na most nem? Jesszusom,...
2021. dec. 18. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom de ez a szerencsenapod: ma megadom az engedélyt neked, és mindenkinek a világon a boldogsághoz. Ne tékozold el.
2021. dec. 18. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell engedély. Én azért vagyok kedves nert ilyen vagyok. Örülök ha nyugodt a lelkiismeretem. ^^

Ha más beszól nekem meg ilyenek az ő baja. Nekem ő senki, így nem érdekel. 😂

Én ha jó kedvem van úgyis meghívom egy kávéra. Én nem fogok neki beszólni. Én boldog vagyok így ahogy és kész. Senkinek nincs joga beleszólni, és nem is tud.

Ez a te életed. Ha megtanulod irányitani az érzelmeidet, akkor boldog ember lehetsz.

2021. dec. 18. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!