A boldogsághoz miért kell engedély másoktól?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok kérni másoktól engedélyt, hogy boldogok legyetek?2021. dec. 17. 23:44
1/6 A kérdező kommentje:
Én mindenkivel rendes vagyok, bár gyakran ez okozta a vesztemet. Szerintetek kell visszacsatolás az emberektől, hogy most, akkor itt az idő, boldog lehetsz?
2021. dec. 17. 23:46
4/6 he84 válasza:
Hát ez eléggé fura kérdés. Miféle engedély, minek? Talán minden 3. embertől (akár idegen neked, akár nem) engedélyre vársz, hogy na most boldog lehetsz, na most nem? Jesszusom,...
5/6 anonim válasza:
Nem tudom de ez a szerencsenapod: ma megadom az engedélyt neked, és mindenkinek a világon a boldogsághoz. Ne tékozold el.
6/6 anonim válasza:
Nem kell engedély. Én azért vagyok kedves nert ilyen vagyok. Örülök ha nyugodt a lelkiismeretem. ^^
Ha más beszól nekem meg ilyenek az ő baja. Nekem ő senki, így nem érdekel. 😂
Én ha jó kedvem van úgyis meghívom egy kávéra. Én nem fogok neki beszólni. Én boldog vagyok így ahogy és kész. Senkinek nincs joga beleszólni, és nem is tud.
Ez a te életed. Ha megtanulod irányitani az érzelmeidet, akkor boldog ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!