Amikor álmodban beszélsz, akkor az igazi éned próbál kijönni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 11:47
2/10 anonim 

válasza:

Altatásban műtöttek néhány hete és csak remélem, hogy a szépszemű doktorbácsi nem hallott tőlem vad dolgokat.
3/10 anonim 

válasza:

Én szinte mindig beszélek álmomban... Egyszer egy iskolai kiránduláson elaludtam a buszon... Utánna mikor felébredtem feltűnően kedvesen próbálták mondani hogy beszéltem álmomban... Nem tudom miket mondhattam, el akarták mondani, de nem akartam hallani 😅
5/10 anonim 

válasza:

Végülis így is lehet nevezni. Álomban előjönnek azok az érzések, gondolatok, amiket az ember nappal tudatosan, vagy nem tudatosan próbál elnyomni.
6/10 anonim 

válasza:

Dehogy. :D
Én legalábbis összefüggéstelen baromságokat beszélek álmomban, pl hogy fekete színű citrom termett a kertben vagy hogy bazsalikommal van tele a vödör, meg effélék. :D
7/10 anonim 

válasza:

Utolsó: keress fel egy pszichiátert, még mielőtt késő :D
8/10 A kérdező kommentje:
7# az (volt) a vicces hogy te vagy az utolsó xd
2021. dec. 17. 18:30
10/10 anonim 

válasza:

Miért? Az emberek többsége nem racionális, logikus dolgokat álmodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!