Tisztára mint 2 tojás, ugye? Pedig nem 10 éves vagyok! Azé' ha egy 10 éves ilyet rajzolna, tuti megdicsérném🤷♂️
2021. dec. 6. 19:12
12/32 anonim válasza:
Hát, figyelj. Amíg nem tetoválóként keresed a kenyered, addig nincs semmi gond. :DD
13/32 anonim válasza:
Ez most feldobta a napom, köszönöm! :D Amúgy imádom!
14/32 anonim válasza:
Remélem senki nem vette el a kedved, jó lesz ez, csak gyakorolni kell. :) (Első voltam)
15/32 A kérdező kommentje:
2021. dec. 10. 04:30
16/32 anonim válasza:
Lol ez jó, egy kicsit Egon Schiele beutese van
17/32 anonim válasza:
Awwwwww, de jó fej vagy, hogy ezt is lerajzoltad! 😂😂😂
Amúgy ez a második rajz egy képregény illusztrációnak simán elmenne szerintem. Tökre olyan a stílusa. :))) Folytasd a rajzolást, abba ne hagyd! :)
Bal agyféltekés rajzolás nem érdekel? Nem gondolkodtál még rajta? Unokatesóm járt ilyen tanfolyamra, kb. a pálcikaember szintjéről indult, most meg olyanokat rajzol, mintha fényképek lennének a rajzai.
(12-es voltam.)
18/32 anonim válasza:
De miért úgy rajzolsz, hogy ráteszed a papírt a képre? Az csalás :) látszik hogy úgy csináltad, én is rajzolok nagyon régóta, felismerem a csalást :D
19/32 anonim válasza:
Csak a körvonalak vannak meg, még az se igazán, de a részletek, az árnyékolás sehol, így ez max tényleg csak ilyen olcsó képregényes hatás
20/32 A kérdező kommentje:
#18 A telefonomra nehéz lenne rátenni. Meg amúgy is, miért csalnék ha úgy is szar az eredmény. Arról nem is beszélve hogy szerintem az arányok köszönő viszonyban sincsenek az eredeti képpel🤷♂️
2021. dec. 10. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!