Ez az eMAG kupon kunyerálási hullám is azt bizonyítja, hogy az embereknek kevés a pénszük?
Nem a 3 ezer miatt kérik
hanem többször 3 ezer, hajrá.
( Nekem jó volt, átlag minimum alapár feléért rendeltem hajszaritot. Eggyel. Aztán kiderult, hogy a rossz helyett azonnal vihetünk helyből jót, ez még késett, így nem kell.)
Sziasztok van valakinek itt a gyakorin Emag kuponja? Mikulás már kopogtatott, Jézuska lassan kopogtat. :D privátban szeretném kérni, ha lehet.
Szarrágó vagyok amúgy, de bírom amikor éhes afrikai gyerekekkel /ajándékokkal/kopogtató mikulással próbál tarhálni valaki, kaptam én is 2 Emag kupont, egy kupon kérő oldalra írtam, de ki is írtam, hogy saját magamnak vennék valamit.
Egyébként Emag kupont még míg be lehet váltani elfogadok bármikor. Eskü magamra költöm vagy lehet, hogy a gyerekekimre de nem ígérem meg. Ahogy sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!