Jól működik ez Mensa IQ próbateszt? Az eredményt rendesen kiírja attól még, hogy próba?
105 lett az eredményem részegen.
Szóval 2 lehetőség lehet:
1. Semmi realitása sincs.
2. Túl józan vagyok szellemileg részegen (Igen, én most részegen itt Gyakorizok, s IQ tesztet csinálok. Ilyen vagyok én...)
72 éves vagyok, a Mensa tesztem pár hete 120 lett, pedig már önmagamhoz képest butulok.
40 éve nem iszom alkoholt, előtte is csak alkalomszerűen, bulikban, akkor sem részegségig.
Nekem 125 feletti jött ki. Azt írja, hogy ezzel elértem a teszt maximumát.
Eléggé intelligensnek tartom magam, úgyhogy lehet benne realitás, de ezelőtt még sosem végeztem el hiteles tesztet.
Ez valós, nekem is 125 feletti jött ki az online teszten. Kíváncsiságból elmentem a rendes tesztjükre pár éve, amit egy adott időpontban írtunk többen egy teremben, annak az eredménye 130+ lett. Hogy mi értelme van azon kívül, hogy jól meglátom a formákban a logikát, nem tudom, mert amúgy teljes katasztrófa az életem és nem tudom beosztani az időmet semmire.
Ezen az oldalon is megcsináltam tavaly valamikor, ez elvileg pontosabban mér, itt 138 lett, csak még jobban elkeseredtem tőle.
Az utóbbi linkelt oldalon a leírásban csak kettő igaz rám igazán:
"Saját maguktól való félelem, attól akik, túláradó gondolataik és érzelmeik következményeitől."
"A kívülről gyakran láthatatlan túlérzékenység."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!