Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Plazma adásnál létezik ilyen?

Plazma adásnál létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Hogy csak pénzt adnak és utalványt nem?

Mert egy ismerős ezt álitotta.

2021. dec. 1. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Eredetileg csak pénzt adnak. Ha kitöltesz valami kérdőívet, akkor kapsz utalványt is. Legalábbis amikor én kezdtem plazmázni, akkor jött be ez az utalványos dolog. Már nem adok.
2021. dec. 1. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Én csak egyszer kaptam utalványt is(mondjuk egy ideje nem adtam plazmát) viszont voltak más meglepik. Szilveszter előtt kis üveg pezsgőt adtak, máskor mini ajándékcsomagot
2021. dec. 1. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Mindig kp-t kapok, utalványt soha
2021. dec. 1. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk utalványoznak. Amikor bejött a plazmaadás, akkor ment a kp, de aztán volt valami szabály amiben maximalizálták a pénzbeli részét utána jött az utalvány. Volt olyan haver aki 2 helyre is járt, mikor kellett neki a pénz és egy héten, akár 3-4x is adott, pedig nem lehetett volna.
2021. dec. 1. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
4 Ez borzasztó.Ezért nem adnék ezért semmit.
2021. dec. 1. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Központja válogatja. van ahol kp, van ahol kombinálva kp és utalvány.

Aki viszont azt írja, hogy 3-4-szer is ment, az nem lehetséges, mert a fehérjeszint nem normalizálódik és akkor nem adhat, sőt két hétre vagy végleg ki is zárhatják.

Ugyan nem tudja egyik hely sem a másikról,kik a donorok,de a laborlelet mindent elárul. Magával cseszik ki aki így variál !

2021. dec. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!