Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beszólnál valakinek a buszon/v...

Beszólnál valakinek a buszon/villamoson stb. vagy boltban/postán...ha nincs rajta maszk?

Figyelt kérdés
Vagy békén hagyod, magánügy?

2021. nov. 30. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jól megmondtad, aztamindenit :) birka, aki megy a sok h.lye utan
2021. dec. 1. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem magánügy és ostobanak tartom az illetőt. Azon kívül a "marcsak azért se" számomra arrogans hozzaallas. De nem venném a kezembe a dolgokat mert kistermetu nőként nem túl jó eséllyekkel indulnék ellene. Márpedig ahogy fentebb írták ezek az emberek általában agresszívak.
2021. dec. 1. 13:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem. Megvan róla a véleményem, de egy félholtra verést nem akarok megkockáztatni.
2021. dec. 1. 17:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Azta micsoda logika! Aki nem hord maszkot az agresszív? Ezt hogy sikerült összehozni?
2021. dec. 1. 20:50
 15/19 anonim ***** válasza:
14: nem gondolom, hogy a maszknélküliek agresszívak, hanem sajnos a mai világban rengeteg elmebeteg mászkál az utcán. Minden meggyőződésű csoportban van olyan típus, akinek, ha nem is beszólok, hanem kulturáltan megjegyzem, hogy nem így kellene szerintem viselkedni, utolsó állatként kezd viselkedni, mint pl. az, aki megvágta a nő arcát, amiért SZFE-s maszk volt rajta. Ha vadidegeneknek beszólok bármiért, ezt kockáztatom... ami egy nem ironlady nőként nem egy életbiztosítás.
2021. dec. 1. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Dehogy.. szrt se er a maszk. Inkabb drukkolok neki h vegig tudjon utazni 😀 Engem mar azert leszallitott a sofor mert kicsit lecsuszott a maszkom ragozastol
2021. dec. 10. 13:23
 17/19 A kérdező kommentje:

16 végre egy értelmes vàlaszoló!

Velem a sors valahogy velem van, a kaller sem szólt egy szót sem,megnézte a jegyem és ment tovàbb. a sofőrök az első ajtósnàl néha mondjàk, de elengedem a fülem mellett, vagy jó-jó, de ha nem vagyok jó passzban akkor màr csak "magaddal foglalkozz"

2021. dec. 12. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Nekem megallt menetkozbe leghatra setalt es leugatott mert kicsit le volt csuszva xD Mondtam neki h nem 100as es inkabb elvbol megyek a kovivel nyissa ki 😅 ott hisztizett
2021. dec. 12. 21:28
 19/19 A kérdező kommentje:
18as ez melyik jàrat volt?
2021. dec. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!