Papp Olivér szerintetek mivel foglalkozik?
Figyelt kérdés
Milyen vállalkozása lehet neki meg a szüleinek? PsgOgli7ről beszélek ismertebb nevén. Szerintem amúgy nagyon vicces figura. Tiktokon ismert ott keressetek rá2021. nov. 28. 04:29
11/18 anonim válasza:
9
Szerintem engedd el, felesleges ilyeneken ennyit agyalni/gépelni :D
12/18 A kérdező kommentje:
Igaz, de épp budin ülök, és szorulásom van, és félig lóg ki belőlem, de nem bírom kinyomni. Szóval nem volt jobb dolgom, mint ilyen regényt véleményt írni xD
2021. nov. 28. 13:34
13/18 anonim válasza:
#10 Fenéket, az hogy papíron mije van vagy mije nincs semmit nem jelent, pont hogy a feketézők ismérve hogy szinte 0 bevétel, szinte 0 saját tulajdon, és mégis milliós cuccokban jár, milliós autóval, drága helyeken zabál stb stb.
Aki feketén szerzi a vagyonát kínosan ügyel rá hogy ne legyen a nevén semmi amit a nav lefoglalhat....
14/18 anonim válasza:
12
kitartást koma XDDDDDDDDDDDD
15/18 A kérdező kommentje:
Ez simán lehet így. De berki az csak egy panelproli akinek sikerült annyit összekaparni, hogy lízingelve legyen egy image róla, amit a proli magyarok csodálnak és elhiszik, hogy ő gazdag. Ő csak egy kretén
2021. nov. 28. 13:40
16/18 anonim válasza:
Az hogy kretén az biztos, de az is biztos hogy valahonnan szerzi a pénzt, és biztosan nem minden lízingelve van neki, nem egy ember mondja a tagról hogy stróman.
17/18 anonim válasza:
16
A gyerek semmit nem csinál, szerintem, max a szülei.
18/18 anonim válasza:
Nem hinném hogy mindennap így tolja azért.
A riportban és a legtöbb tiktokban csak flexel.
Valami lottónyertesnek tünik(vagy a szülei) - én bírom , de nem nagyon èrt úgy semmihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!