Meg lehet valahogy oldani hogy ne vágyakozzak a szép, csinos nők iránt? 27F
Figyelt kérdés
Sajnos én ocsmány vagyok így nincs esélyem náluk, nem is volt barátnőm, viszont mindenhol ilyen nőkbe botlok, aztán utána ezen kattogok hogy bármit teszek nem fogom érdekelni őket...nagyon jó lenne már ha el tudnám ezt felejteni, mert évek óta ez jár a fejemben, pedig korábban annyira nem foglalkoztatott..2021. nov. 25. 18:43
1/6 anonim válasza:
Menj be tudatos álomba ott annyi nod lehet amennyit akarsz
2/6 anonim válasza:
Első körben azt kéne megoldani, hogy ne rinyálj a GYK-n. Egyrészt rohadt szánalmas, másrészt meg mivel nem vagy egyedül, ti mint kis mimóza közösség olyan szinten teleszemetelitek az oldalt a rinyálással, hogy lassan olvashatatlan. És még a kategóriát se sikerült eltalálni...
3/6 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz a szintednek megfelelő nőkkel!
Rengeteg aranyos, kedves lány van, akik szerényebb külsejűek és nem elsődleges nekik a külső, hanem a belső értékeket nézik.
Azért az fontos, hogy legyél mindig ápolt és ebbe a rendben tartott fogsor is beletartozik.
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem lehet. Egyszerűen nem tudod őket semmibe venni, így mindig kísérteni fognak. Én is hasonló cipőben járok, tudom mit érzel.
5/6 anonim válasza:
Havonta vagy kéthavonta egyszer menj el egy fizetőshöz!
6/6 anonim válasza:
Sztem nemtudsz vele micsinalni.. Mindenkinek a jo csajok jonnek be 🤷♂️ ha meg nem tetszik kulsore akkor h jonnel mar vele ossze.. esetleg lesz olyan akinek megfog a belseje, kisugarzasa.. de probalj tenni azert h jobban nezz ki. Menj edzeni vegyel uj cuccokat, uj sero, varrasd szet magad, novessz szakallat stb 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!